MacNN Forums (http://forums.macnn.com/)
-   Classic Macs and Mac OS (http://forums.macnn.com/classic-macs-and-mac-os/)
-   -   SCSI Card and OS 9.1 (http://forums.macnn.com/64/classic-macs-and-mac-os/45958/scsi-card-and-os-9-1-a/)

 
Sup Foo May 24, 2001 03:39 PM
SCSI Card and OS 9.1
Since I upgraded to OS 9.1, my G4 won't recognize my SCSI card. Then I went beck to 9.0.4 and it's the same situation.

I have been using this SCSI card for over 8 months without a problem. I have a G4 400mhz 577megs RAM. This problem only occured since it tried to uprgade to OS 9.1.

Also, I noticed when I upgraded to 9.1 on a similar G4 at work, that the "Arrange Icons" and "Restart" options were eliminated in the new OS. However, in my 9.1 upgrade on my G4 at home, those options stayed. An upgrade gone wrong? Dear god...(dramatic pause)...WHY?

Any help is very much appreciated.
 
NBK May 25, 2001 03:35 PM
First of all, what SCSI card is it? Because when you post a problem, you have to specify... And second, have you tested your Mac OS 9.1 without the SCSI card? If not, just shut down your computer, open it, and take it out...
 
NBK May 25, 2001 03:38 PM
Damn... forgot one thing! Have you checked the manufacturer's site? Because maybe they have updated the drivers and that could fix your problem!
 
Sup Foo May 26, 2001 02:29 PM
Sorry, that was the dumbest question I ever asked.

I forgot that my SCSI card came with a little box that had this CD in it, with the DRIVER!!!!! Oi!

Cheers.
 
All times are GMT -4. The time now is 03:02 AM.

Copyright © 2005-2007 MacNN. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2