MacNN Forums (
-   Classic Macs and Mac OS (
-   -   iTools help! (

Cipher13 Apr 27, 2000 10:12 PM
iTools help!
I recently installed iTools onto my PM 5500/250 with OS 9, and it didn't work - it let me sigh up, but whenever I went to log in it gave the message "there are several reasons why your computer is ont set up for iTools..." and owuldn't let me log in. I tried useing explorer 5 and netscape 4.72, and nothing.
I just got a G4 and I was wondering if there was any way to enter my old account information on it so I can access the account I signed up for on the 5500.
Any help would be greatly appreciated!!!

Linda Apr 28, 2000 04:42 AM

Do you have file sharing turned on? You need to to get iTools to work...

that was my bugger, I had a name and everything but I couldn't use any of the tools until I turned fs on.

hope this helps.

Cipher13 May 2, 2000 02:27 AM
Thanks, I haven't had a chance to try it yet (its on a diff comp), but that sounds right!
Thanks again :-)

garrettnelson May 4, 2000 08:42 PM
Try deleting the cookies that places on your computer--and then make sure you accept them the next time around. (Make sure your browser is not set to reject all cookies). Also, the iTools installer only installs the iTools plugin for the default browser (selected in the Internet control panel). If you don't use this one, it won't work.
All times are GMT -4. The time now is 12:52 PM.

Copyright © 2005-2007 MacNN. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2