MacNN Forums (http://forums.macnn.com/)
-   Feedback (http://forums.macnn.com/feedback/)
-   -   Auto URLs (http://forums.macnn.com/61/feedback/464607/auto-urls/)

 
subego Jun 14, 2012 08:49 PM
Auto URLs
Somehow, I keep messing them up. I'll paste in a link and it'll stay as the page address rather than the page title. I've tried editing, going advanced, previewing post, and it'll stay an address.

But then someone will quote me and it'll work:

http://forums.macnn.com/95/political...o/#post4172993

http://forums.macnn.com/95/political...ay-classy-hbo/

Edit: right there! Shouldn't that be a page title?
 
andi*pandi Jun 14, 2012 08:54 PM
Hmm:

Stay Classy, HBO - MacNN Forums

It appears you are correct, and it is within your post. I tried pasting URLs and your post did not like them.

Mobile?
 
chabig Jun 14, 2012 09:23 PM
Maybe it's the browser. I just tried with Safari and it presented the URL as the clickable text.
 
Thorzdad Jun 14, 2012 09:37 PM
Do you have both "Automatically parse links in text" and "Automatically retrieve titles from external links" selected under Additional Options on the Reply page?
 
subego Jun 14, 2012 09:47 PM
Yup.

It is mobile Safari though.
 
andi*pandi Jun 14, 2012 11:49 PM
I went in and edited Subego's post, and added the Stay Classy link. It did not parse the URL in his post, but did when I pasted the same link in my post. Leads me to believe it's in his settings or somehow tied to him?
 
subego Jun 15, 2012 12:17 AM
Quote, Originally Posted by andi*pandi (Post 4173099)
I went in and edited Subego's post, and added the Stay Classy link. It did not parse the URL in his post, but did when I pasted the same link in my post. Leads me to believe it's in his settings or somehow tied to him?
Well, here's a grab of my advanced posting page. Everything seems set properly.

I think.

http://img.photobucket.com/albums/v8.../photo-111.png
 
reader50 Jun 15, 2012 01:57 AM
If you post a bare URL, it will fetch the link title and add the URL tags. Including the title as the link text.

If you do your own tags, the board will leave the link alone.

note: there's presumably a timeout on the title fetch - it would be crazy to not have a timeout. So if title fetch fails, the post must go through anyway without custom text.
 
subego Jun 15, 2012 04:49 AM
http://forums.macnn.com/61/feedback/...s/#post4173107

That's what I just did with the URL for your post.

This is on a different device too (though still mobile Safari).
 
P Jun 15, 2012 04:56 AM
That URL doesn't give a title when I paste it either, but when I try with something like apple . com, I get an auto title no matter how I paste it.
 
andi*pandi Jun 15, 2012 09:46 AM
Quote, Originally Posted by reader50 (Post 4173107)
If you post a bare URL, it will fetch the link title and add the URL tags. Including the title as the link text.
I posted a bare URL in Subego's post, and no title.
I posted the same URL in a new post, and title.
 
chabig Jun 15, 2012 10:59 AM
When I selected the Submit Reply button under the text field, it didn't fetch the title. When I selected the Submit Reply button under the Additional Options pane, it did.
 
subego Jun 21, 2012 11:55 PM
Seems to be working now.

:thumbsup:
 
reader50 Jun 22, 2012 03:39 AM
See, doing nothing really does work sometimes!

It must have been script timeout issues vs server load.

hmm ... wonder if doing nothing will fix the economy too? This could work.
 
All times are GMT -4. The time now is 05:09 PM.

Copyright © 2005-2007 MacNN. All rights reserved.
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.


Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2