Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Search Forums > Search Results

Search: Posts Made By: themouse
Thread Thread Starter Last Post Replies Views Forum
for me the 10.1.1 update broke the AOL X I was... 488 Views / 32 Replies  
for me the 10.1.1 update broke the AOL X I was using so happily. It quits unexpectedly now. This happens on the latest version, 18D and also the previous one, 17B. It goes through the entire login...
Posted by themouse, on Nov 15, 2001 at 10:11 AM, in Mac OS X
iPOD made my external HD disappear 284 Views / 0 Replies  
I use a TiPowerBook 400 with only one firewire port. Connected to it is a Que M3 60G external hard drive which I bought mostly to store and transfer music to the iPod. It arrived yesterday. The only...
Posted by themouse, on Nov 10, 2001 at 09:09 AM, in Consumer Hardware & Components
In my attempt to troubleshoot this contuining... 229 Views / 5 Replies  
In my attempt to troubleshoot this contuining problem I have come to one startling conclusion. All else being equal I can make the problem go away by turning Virtual Memory on. With VM off the 'first...
Posted by themouse, on Apr 15, 2000 at 05:06 PM, in Classic Macs and Mac OS
thank you again. I had trashed RA preferences and... 229 Views / 5 Replies  
thank you again. I had trashed RA preferences and I went back and trashed finder preferences. I found TSM preferences and trashed those too even though I don't know what they are or which program...
Posted by themouse, on Apr 13, 2000 at 04:04 PM, in Classic Macs and Mac OS
I thought about TSM. I am using a Powerbook... 229 Views / 5 Replies  
I thought about TSM. I am using a Powerbook bronze G3 (1999) and 9.0.4.

At the moment I am suspecting the installation of software for HP 970 and interaction with Desktop printing. At least when I...
Posted by themouse, on Apr 13, 2000 at 01:42 PM, in Classic Macs and Mac OS
First click dead after log on 229 Views / 5 Replies  
I am trying to troubleshoot a problem where immediately after Remote Access logs me online the first click anywhere on the screen is dead and does not register. The next click behaves as expected.
...
Posted by themouse, on Apr 13, 2000 at 11:42 AM, in Classic Macs and Mac OS
 
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 03:55 AM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2