Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Search Forums > Search Results

Search: Posts Made By: whtgrower
Thread Thread Starter Last Post Replies Views Forum
Can't launch apps after 10.2.8 & Security upgrade??? 303 Views / 0 Replies  
I just upgraded my 533 G4 tower to 10.2.8 from 10.2.6 because it is required for iLife 04 disk burning. I did the combo 10.2.8 upgrade. Now for some reason I can not launch most of my apps, either...
Posted by whtgrower, on Jan 19, 2004 at 11:39 PM, in Mac OS X
iLife 04 has shipped 1,742 Views / 48 Replies  
I don't know if this is any big news or not, but I just got notification from Apple that my iLife 04 has shipped. I didn't think it was suppose to ship until Jan.16.
Posted by whtgrower, on Jan 14, 2004 at 09:03 PM, in Applications
ok, what does all this mean??? 658 Views / 2 Replies  
[QUOTE]Originally posted by pat++:
I would try to boot in verbose mode (hold cmd-V if I remember correctly) to try to see what's happening during boot and why it hangs... [/QUOTE

I was able to...
Posted by whtgrower, on Jan 12, 2004 at 11:42 PM, in Mac Notebooks
iBook boot problems-please help! 658 Views / 2 Replies  
I am helping my local small public school with an iBook problem. (iBook 500, 10.2.?,320 meg ram.) Here is the chain of events.
-Would not boot, just shows apple symbol, folder symbol, prohibitory...
Posted by whtgrower, on Jan 9, 2004 at 12:58 PM, in Mac Notebooks
Why does iChat change name when sending files? 458 Views / 0 Replies  
I like to send Quicken files back and forth beatween 2 macs in my house. Why does iChat change the name of a file to "Data" when it arrives on the other Mac. I just have to rename it, but its a...
Posted by whtgrower, on Nov 29, 2003 at 07:47 PM, in Applications
Need help with dead iBook. 359 Views / 1 Replies  
I am helping my small local school with an iBook problem. The machine will try to boot, it first shows a flashing folder with question mark, then the apple symbol, then a circle with a slash through...
Posted by whtgrower, on Aug 20, 2003 at 09:00 PM, in Mac Notebooks
Carrier signal problem with iMac 233 modem 325 Views / 1 Replies  
I am helping a friend with a modem problem on his iMac 233. He keeps loosing his internet connection. There are several different errors that break the connection, including "remote access has...
Posted by whtgrower, on Jun 6, 2003 at 09:26 AM, in Mac Desktops
I justed looked at Apple's web site and it says... 406 Views / 2 Replies  
I justed looked at Apple's web site and it says 10.1.5 or later for iPhoto 2. My Kodak card reader quit working as soon as I updated my G4 533 to Jaguar. Kodak says their card reader is not...
Posted by whtgrower, on May 21, 2003 at 09:01 AM, in Applications
Nikon camera not recognized in iPhoto 2! 406 Views / 2 Replies  
After I upgraded to iPhoto 2 on my G4 533 running 10.2.3, my Nikon 4500 camera is not recognized anymore. My Kodak card reader also does not work anymore either. My 12" powerbook is running 10.2.5...
Posted by whtgrower, on May 20, 2003 at 11:20 PM, in Applications
Why won't Kia's Power Goo work in classic?? 358 Views / 0 Replies  
I recently tried to use Power Goo on my G4 533 running 10.2.3. As soon as I launch it from the launcher in classic, it instantly quits classic. Anyone able to use it in clasic?
Posted by whtgrower, on May 20, 2003 at 11:04 PM, in Applications
thanks for the info! 419 Views / 3 Replies  
thanks for the info!
Posted by whtgrower, on May 3, 2003 at 10:02 AM, in Mac OS X
A OSX font question! 419 Views / 3 Replies  
Is there a way in OSX to have fonts display in the menu the way the font actually looks. I remember back in OS9 that most of my apps showed the fonts in the menu the way they really looked.
thanks;
Posted by whtgrower, on May 2, 2003 at 10:42 PM, in Mac OS X
Why won't my downloads mount?? 342 Views / 0 Replies  
For some reason lately, software updates will not mount on my desktop. I have recently downloaded the new Appleworks update, iTunes 4, and 10.2.5 combo update. After downloading, the .dmg file...
Posted by whtgrower, on Apr 29, 2003 at 11:02 AM, in Mac OS X
I was able to back up files in target disk mode. ... 662 Views / 6 Replies  
I was able to back up files in target disk mode. I booted from install cd, and ran repair disk from disk first aid, and repaired disk permissions from CD. Repair disk found a few problems, one of...
Posted by whtgrower, on Apr 12, 2003 at 11:33 PM, in Mac Notebooks
No I have not used it with a external monitor. I... 1,993 Views / 12 Replies  
No I have not used it with a external monitor. I wish it could power my 15" flat panel. It I remember correctly, it can't power a apple LCD display.
Posted by whtgrower, on Apr 12, 2003 at 11:13 PM, in Mac Notebooks
Need help with strange Al 12" problem!! 662 Views / 6 Replies  
I woke my Al 12" powerbook (640MB,10.2.3, Airport) from sleep and something very strange started happening. The screen would go blue and blank, then my desktop pattern would come up, then the icons...
Posted by whtgrower, on Apr 12, 2003 at 01:46 PM, in Mac Notebooks
Hard drive gets lost. Please Help! 336 Views / 1 Replies  
I have had something strange going on since I installed a Pioneer DVR-105 superdrive in my 533/G4/640 desktop running 10.2.3. Adding the drive may have nothing to do with it, it works fine, but...
Posted by whtgrower, on Mar 21, 2003 at 01:53 PM, in Mac OS X
My new PB 12" review. The good, bad, and ugly! 1,993 Views / 12 Replies  
I am sure there are many of you, like I was, that are waiting as long as you can to decide whether to lay down cash for a PB 12. Especially after reading the concerns people have had concerning...
Posted by whtgrower, on Mar 11, 2003 at 10:27 PM, in Mac Notebooks
Need help with getting DVD player to work! 432 Views / 3 Replies  
I just installed a new pioneer DVR-105 drive in my 533/G4 desktop. Regular CD's play fine, I don't have iDVD3 yet, so I can't check that out yet. I put in a DVD movie, the disk mounts, but DVD...
Posted by whtgrower, on Mar 11, 2003 at 09:00 PM, in Mac Desktops
Which slot should my new superdrive go in? 468 Views / 3 Replies  
I have just purchased a new Pioneer DVR-105 drive to put in my 533/G4 desktop. This new drive is faster with all types of media than the stock drive in my machine. Is there any reason I should put...
Posted by whtgrower, on Mar 11, 2003 at 07:13 PM, in Mac Desktops
I have dicovered a problem with airport and Mail! 297 Views / 1 Replies  
I don't know if this has been talked about or not by I ran into a problem with airport extreme and Apples's Mail app. I have a 533/G4 tower running 10.2.3 and configured as an software base...
Posted by whtgrower, on Mar 3, 2003 at 08:53 PM, in Mac OS X
I cannot seem to find MAC address filtering. ... 442 Views / 3 Replies  
I cannot seem to find MAC address filtering. Where do I find this? I assume I should be looking for it on the Mac that I am using as a airport basestation. I am a little new to networking.
thanks...
Posted by whtgrower, on Mar 1, 2003 at 03:20 PM, in Networking
Airport extreme and software base station?? 442 Views / 3 Replies  
I use my G4/533/10.2.3 as a software base station. It worked fine when I shared its ADSL internet connection with my iBook running 9.0.4 via airport. I have now upgraded to a new 12" powerbook...
Posted by whtgrower, on Feb 28, 2003 at 11:43 PM, in Networking
Will I have problems with Mail over Airport? 276 Views / 1 Replies  
I use my G4/533/10.2.3 as a software base station, and share a internet connection with my clamshell iBook running 9.0.4. I have not been able to use outlook espress for email because of connection...
Posted by whtgrower, on Feb 24, 2003 at 11:43 AM, in Mac OS X
Question about user permissions in OSX! 516 Views / 9 Replies  
I have created new user accounts for family members in OSX. Why is it that even if I am logged in (administrator) I cannot open the folders which have been created for the new users?
I wanted to...
Posted by whtgrower, on Feb 21, 2003 at 01:11 PM, in Mac OS X
paper size problems with Epson 890 and OSX 292 Views / 0 Replies  
I have loaded the latest driver for my epson stylus photo 890 printer. I am running 10.2.3. If I go into page setup, and select 4x6 paper size, ( or any size smaller that 8x10) and then print, it...
Posted by whtgrower, on Jan 17, 2003 at 03:56 PM, in Consumer Hardware & Components
Need help with image capture and Epson 1260 scanner 382 Views / 1 Replies  
I have read that image capture works well under 10.2.1 with the epson 1260 scanners. On my new imac I have installed the twain driver for OSX, ( I did not install any of the other scanner software)....
Posted by whtgrower, on Dec 26, 2002 at 08:47 PM, in Consumer Hardware & Components
Why won't my 533 G4 not stay asleep?? 586 Views / 7 Replies  
I have a 533 G4 desktop with 15" LCD running 10.2.1. Sometimes, but not always when I put it to sleep (either with button on LCD or from apple menu), it will go to sleep but immediately wake up...
Posted by whtgrower, on Dec 12, 2002 at 03:29 PM, in Mac OS X
Need help with computer to computer network 411 Views / 1 Replies  
I can't get a computer to computer wireless connection to work between my vintage iBook (9.0.4-Airport card) and my G4 desktop (10.2.1-Airport-Software base station). I have been sharing a wireless...
Posted by whtgrower, on Dec 5, 2002 at 09:47 PM, in Networking
Can't get USB Cameramate to mount under OS X 463 Views / 0 Replies  
Can anyone get their Microtech USB Cameramate to mount under OS X? I have downloaded their latest drivers, but I can't get it to mount under OS 10.1.4 on the desktop. Also, is there a way to mount...
Posted by whtgrower, on May 23, 2002 at 11:34 AM, in Consumer Hardware & Components
How do I replace Imac 333 modem? 377 Views / 2 Replies  
Lightning fried my imac 333 modem. What is involved in replacing it, and where is a good place to order one? cost??
thanks;
Posted by whtgrower, on May 20, 2002 at 12:02 AM, in Mac Desktops
What causes "authentication error" on iMac333 in X? 251 Views / 0 Replies  
I have had trouble getting my Imac 333 connecting to the internet (modem) since I upgraded to X. Everything works fine, if I boot in 9.2. I have played around with moving modem scripts over from...
Posted by whtgrower, on Mar 5, 2002 at 06:21 PM, in Mac Desktops
iMac333 modem won't connect after install X 306 Views / 1 Replies  
I just installed X on my iMac333 and cannot make a internet connection. It won't even dial, I just get an error saying that it can't connect. I have tried diff. modem scripts, even transfered over...
Posted by whtgrower, on Feb 27, 2002 at 05:33 PM, in Mac Desktops
iMac333 modem won't connect with 10 264 Views / 0 Replies  
I just installed 10 on my iMac333 and cannot make a internet connection. It won't even dial. I have tried diff. modem scripts, even transfered over the one I was useing in 9, but still nothing. ...
Posted by whtgrower, on Feb 27, 2002 at 12:30 PM, in Mac OS X
Best pda for FMP5 mobile?? 327 Views / 0 Replies  
I am looking at getting a pda to use with FMP5 on my desktop.(G4 533). Minimum requirements for FMP mobile is 2 MB on a pda. Would the Palm m100 be satisfactory with this module? It would be...
Posted by whtgrower, on Mar 29, 2001 at 11:34 AM, in Consumer Hardware & Components
SCSI card for new G4. 300 Views / 1 Replies  
I have a new G4 SP 533. I need a SCSI card for it and I thought there was an earlier post about some cards that don't work on the new G4s, but can't find post. I was looking at the Adaptec 2906. ...
Posted by whtgrower, on Mar 26, 2001 at 12:40 PM, in Mac Desktops
HD speed on sp 533? 351 Views / 2 Replies  
I just opened the box of my new SP 533. The specs on the apple store site state that the 40 and 60 GB drives have 7200 rpm drives. The outside of the box of my machine says 40 GB/5400 rpm. Whats...
Posted by whtgrower, on Mar 23, 2001 at 11:50 PM, in Mac Desktops
cd sould problem on 8500 372 Views / 4 Replies  
I can not get any sound out of my 8500 when playing an audio cd. I t worked perfectly under 8.6, and I don't remember if I have ever used it until today under os9. Alert sounds come out of the...
Posted by whtgrower, on Dec 2, 2000 at 12:26 PM, in Classic Macs and Mac OS
monitor sharpness on iMac DVSE 500 491 Views / 2 Replies  
I just puchased a DVSE 500 and I am dissapointed with the screen sharpness. The outside edges appear to have a fuzzy look. Menu items accross top of screen are not sharp. Center of screen isn't...
Posted by whtgrower, on Nov 6, 2000 at 12:24 PM, in Mac Desktops
I installed OS9 on my 8500, and have not had any... 409 Views / 13 Replies  
I installed OS9 on my 8500, and have not had any problems with IE4.5 Maybe its a G3 thing??
Posted by whtgrower, on Jan 30, 2000 at 11:41 AM, in Classic Macs and Mac OS
 
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 09:36 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2