Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Search Forums > Search Results

Search: Posts Made By: bcsarge
Thread Thread Starter Last Post Replies Views Forum
Attachments in Outlook 2001 under Classic 604 Views / 1 Replies  
Can't open 'em that is. Running Outlook 2001 in Classic on OS 10.3.2. The attachments display as blank icons in the email, and as expected when they're double-clicked I receive the "Application...
Posted by bcsarge, on Jan 22, 2004 at 08:08 PM, in Classic Macs and Mac OS
Ridiculously enough, if you configure Mail in... 790 Views / 6 Replies  
Ridiculously enough, if you configure Mail in Panther to access Exchange via IMAP rather than the new Exchange account type, apponitment requests show up in your inbox just like they're supposed to. ...
Posted by bcsarge, on Dec 3, 2003 at 08:44 PM, in Mac OS X
Same here. Some update. No native MAPI Exchange... 1,195 Views / 9 Replies  
Same here. Some update. No native MAPI Exchange support, just a poorly cobbled together IMAP connection. Oddly enough I used to be able to check others' availability via the standard IMAP setup I...
Posted by bcsarge, on Aug 5, 2003 at 08:00 PM, in Applications
help with user privileges and Classic 522 Views / 1 Replies  
Bizarre. This happened spontaneously a little while ago on one of the systems I support (running OS 10.2.6 with Classic properly installed). Classic starts, all appears well, completes the startup...
Posted by bcsarge, on Jul 30, 2003 at 04:32 PM, in Classic Macs and Mac OS
Huh. Did 2 things: Moved AIRPORT to the top of... 686 Views / 3 Replies  
Huh. Did 2 things: Moved AIRPORT to the top of the Network Port Configurations dialog in the Network pane in System Prefs, then deleted a custom Network Port Config I'd set up to experiment with my...
Posted by bcsarge, on Jun 4, 2003 at 01:28 PM, in Networking
Well it goes like this: Using the Netgear WGR614... 686 Views / 3 Replies  
Well it goes like this: Using the Netgear WGR614 with a 12in Powerbook running OS 10.2.6. Configuration is all fairly straightforward via the router's web interface. However... if I connect to the...
Posted by bcsarge, on Jun 3, 2003 at 01:54 PM, in Networking
 
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 07:16 PM.
All contents of these forums © 1995-2015 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd., Content Relevant URLs by vBSEO 3.3.2