Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Hardware - Troubleshooting and Discussion > Mac Notebooks > pismo airport stopped working

pismo airport stopped working
Thread Tools
mattmarshall
Senior User
Join Date: Oct 1999
Location: new york
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 15, 2005, 08:46 PM
 
hey all

the airport on my pismo stoped working. it says there are no networks available, even whent here are. i tried a PC card wifi-thing, and it works great.

what can i do?! is it the card or the antenna's in the book?!

help!

thanks

- matt
     
bighead
Senior User
Join Date: Feb 2001
Location: Orange County, California
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 15, 2005, 10:18 PM
 
Well, you could make sure that the antenna is securely inserted. If it is, you might look for someone who has an AirPort card you could try in your Pismo. If the card works, you know it is a bad card. If it doesn't work, it could be the antenna, the slot, or the mobo.
the bighead

- MacBook Pro 15" matte non-unibody 2.6 GHz, 4GB RAM, 120/SSD & 750GB/7200
- PM G4 Dual 1.25 GHz, 2 GB RAM, 1x320 boot, 1x2TB TM Backup - 2x1TB & 2x3TB Archive/Backup
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 10:30 AM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,