Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Applications > How to make Safari use Goolge.co.uk not .com?

How to make Safari use Goolge.co.uk not .com?
Thread Tools
littlegreenspud
Senior User
Join Date: Feb 2001
Location: The Sunny Isle of Wight
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 16, 2003, 09:29 AM
 
Does anyone knoe how to make Safari use Google.co.uk for searching and not Google.com?

thanks
     
Peter
Addicted to MacNN
Join Date: Oct 2002
Location: England | San Francisco
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 16, 2003, 09:40 AM
 
If you go to google.com, goto the settings. I think somewhere you can specify what google sites to search, and what to ignore.
we don't have time to stop for gas
     
Jonesy
Dedicated MacNNer
Join Date: Oct 2001
Location: Cupar, UK
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 16, 2003, 10:43 AM
 
But I don't think this will make Safari send its search to Google.co.uk though. It just tells it to give you sites in English.

By the way where in Suffolk are you?
     
Jerommeke
Mac Elite
Join Date: Oct 2001
Location: Enschede
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 16, 2003, 11:27 AM
 
It did it with google.nl automatically overhere.
Btw, nifty feature: when you search for something in the intern googlething, it is automtically the next search (command-F) you do.
iMac G5 2.0 Ghz 20", 2 GB RAM, 400 GB, OS X 10.4.5, iPod with color screen 60 GB
     
Peter
Addicted to MacNN
Join Date: Oct 2002
Location: England | San Francisco
Status: Offline
Reply With Quote
Mar 16, 2003, 12:31 PM
 
Originally posted by Jonesy:
But I don't think this will make Safari send its search to Google.co.uk though. It just tells it to give you sites in English.

By the way where in Suffolk are you?
Near Ipswich.

If you add "uk" to the end of the search, will it not just search uk sites? or does that not work. Damn I miss the google toolbar
we don't have time to stop for gas
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 07:57 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,