Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Community > Feedback > Dec 2018 vanish for a week

Dec 2018 vanish for a week
Thread Tools
reader50
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Online
Reply With Quote
Dec 20, 2018, 04:50 PM
 
In case anyone was wondering, we just did a server migration. All sites came back up right away - except the forums. Garbage display, with a bunch of ad code. Which gave a false clue, suggesting bad banner code.

It turned out to be a cache issue, but between work and upcoming vacation, I could only give it time in the evenings. And the owner was not always available at the same times.

Anyway, we were down far longer than expected, days instead of hours. I didn't even get a heads-up to post an announcement first.

Sorry for the scare.
     
And.reg
The Mighty
Join Date: Feb 2004
Location: With the seagulls and the lobster rolls
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 20, 2018, 05:15 PM
 
Alright everyone, break over, time to get back to proving your point in the Political/War Lounge.
     
subego
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: Chicago, Bang! Bang!
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 20, 2018, 05:25 PM
 
Thanks for getting it going again, sir!
     
andi*pandi
Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: inside 128, north of 90
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 20, 2018, 07:31 PM
 
<relief> I've been way too productive at work!
     
OreoCookie
Moderator
Join Date: May 2001
Location: Hilbert space
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 20, 2018, 10:13 PM
 
Phew! Thanks for bringing the forums back up, reader!
I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
     
reader50  (op)
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Online
Reply With Quote
Dec 20, 2018, 10:22 PM
 
I cannot take much credit this time. I was setting up for further tests last night - when it suddenly loaded OK. Exactly one week after the migration. Dead giveaway that it was a cache issue.

I'd switched off the memcache earlier - no change at the time. We must have missed some other cache.

@andi, I know the feeling. Check the forums - oh yeah, not working yet. Try removing another suspect option. While waiting on results, let's check the forums. Arg ...
     
CharlesS
Posting Junkie
Join Date: Dec 2000
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 21, 2018, 01:03 AM
 

Ticking sound coming from a .pkg package? Don't let the .bom go off! Inspect it first with Pacifist. Macworld - five mice!
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 12:18 AM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,