Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Hardware - Troubleshooting and Discussion > iPhone, iPad & iPod > ipad Mail issue

ipad Mail issue
Thread Tools
kevs
Mac Elite
Join Date: Aug 2003
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 12, 2018, 07:07 PM
 
Kind of new to ipad, but did get my one email account set up. I try to send emails, and this comes up:

UNABLE TO SEND EMAIL. A copy has been placed in your outbox. The recipient (email my email)
was rejected by the server because it does not allow relaying.

This is totally perplexing to me, the ipad receives email ok but wont send. Desktop and Laptop, save settings don't get this.
     
andi*pandi
Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: inside 128, north of 90
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 12, 2018, 07:20 PM
 
Answer these questions, will help people to answer:

who is email provider
are you using standard mail app
does your email provider support pop
     
kevs  (op)
Mac Elite
Join Date: Aug 2003
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 12, 2018, 07:28 PM
 
Yes, mail that comes with ipad, fastmail, imap
     
turtle777
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: planning a comeback !
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 12, 2018, 07:28 PM
 
This has nothing to do with your iPad.

Make sure the email is set up exactly the same as on your Mac.
(Presumably, you don’t have those issues on your Mac).

-t
     
kevs  (op)
Mac Elite
Join Date: Aug 2003
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 12, 2018, 07:29 PM
 
Yes same, puzzling, and I think it worked before. Ok, if no one has idea, I guess delete account and redo.
     
turtle777
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: planning a comeback !
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 12, 2018, 07:48 PM
 
Yes, try that.

I think you accidentally changed something in the setup that caused the issue.

-t
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 06:56 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,