Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Hardware - Troubleshooting and Discussion > Mac Desktops > The New Power Mac Picture Thread

The New Power Mac Picture Thread (Page 17)
Thread Tools
ecking01
Forum Regular
Join Date: Feb 2006
Status: Offline
Mar 11, 2007, 05:28 AM
 
Originally Posted by Sub View Post
How do you stream the HD player into the Mac? I know it's by usb, but what program do you use to play the disc? Is it windows-only?
If you look at the 30" you'll see that he was in bootcamp at the time. To my knowledge there is only a windows hack to use the hd-dvd on a computer.
     
mutelight
Dedicated MacNNer
Join Date: Dec 2006
Location: SF Bay Area, CA
Status: Offline
Mar 11, 2007, 05:42 AM
 
Originally Posted by ecking01 View Post
If you look at the 30" you'll see that he was in bootcamp at the time. To my knowledge there is only a windows hack to use the hd-dvd on a computer.
Well as I said in the post just before you it was a video clip, nothing HD. However the HD-DVD addon works without any hack in windows as long as you have a HDCP display. Unfortunately the ACDs are not.

Dual 2.66Ghz Xeon Woodrcrests // 8800GT 512MB // 30" Apple Cinema Display // 8GB RAM // Samsung Galaxy Nexus LTE // 64GB iPad LTE Verizon // Home Theater
     
Subaru_Nation555
Junior Member
Join Date: Nov 2006
Location: Arlington, VA
Status: Offline
Mar 11, 2007, 08:40 PM
 
My father just upgraded to a MacPro and I was lucky enough to get his old Quicksilver. Here are the specs:

Dual 1.6GHz (up from dual 800MHz)
768 MB memory (needs atleast a gig)
80GB HD
120GB HD
USB 2.0 Card
Airport Card
Superdrive
17" Studio Display
JBL Creatures
Running 10.4.8

Such a great computer, it's six years old and still going strong!



2.2GHz MacBook Pro
     
earthlings
Dedicated MacNNer
Join Date: Jan 2007
Status: Offline
Mar 11, 2007, 09:30 PM
 
Originally Posted by wei View Post
here's an update from me:
Nice setup
     
ecking01
Forum Regular
Join Date: Feb 2006
Status: Offline
Mar 12, 2007, 03:21 AM
 
Originally Posted by Subaru_Nation555 View Post
My father just upgraded to a MacPro and I was lucky enough to get his old Quicksilver. Here are the specs:

Dual 1.6GHz (up from dual 800MHz)
768 MB memory (needs atleast a gig)
80GB HD
120GB HD
USB 2.0 Card
Airport Card
Superdrive
17" Studio Display
JBL Creatures
Running 10.4.8

Such a great computer, it's six years old and still going strong!



I always loved the looked of quicksilvers and MDD but alas I was a win user back then.
     
davidflas
Mac Elite
Join Date: Sep 2000
Location: Boynton Beach, Florida, USA
Status: Offline
Mar 12, 2007, 11:28 AM
 
Here's My setup:

2.7Ghz 15" Mid 2012 MBP 16GB RAM 7.2k 750GB HD anti-glare display|64GB iPad4 ATT LTE|
     
mindwaves
Professional Poster
Join Date: Sep 2000
Location: Irvine, CA
Status: Offline
Mar 12, 2007, 01:11 PM
 
Some of you guys like davidflas, for example, really know how to stylize your setup and your house. Well done. I'm in admiration.
{{{ mindwaves }}}
     
earthlings
Dedicated MacNNer
Join Date: Jan 2007
Status: Offline
Mar 12, 2007, 07:50 PM
 
I agree with mindwaves.
     
fluidstream
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Mar 2007
Status: Offline
Mar 13, 2007, 03:13 AM
 
Updated the desk and picked up a few new things. I really wish I finished my basement, and now I'm way too lazy to do it...

The Boxes:


The Desktop:


Left Corner:


Dual Displays:


More Displays:


Right Corner:


Random Unfinished Ikea Furniture, Again:


The first of 6 ordered Xserves:


I'll post some pics of all the xserves in proper racks next week once they all arrive, oh, and the two Raids too!
     
brassplayersrock²
Addicted to MacNN
Join Date: Mar 2006
Location: California
Status: Offline
Mar 13, 2007, 03:36 AM
 
why do you need so many xserves?
     
fluidstream
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Mar 2007
Status: Offline
Mar 13, 2007, 03:48 AM
 
Web hosting, and I'm an enterprise solutions consultant.
     
davidflas
Mac Elite
Join Date: Sep 2000
Location: Boynton Beach, Florida, USA
Status: Offline
Mar 13, 2007, 07:09 PM
 
Originally Posted by mindwaves View Post
Some of you guys like davidflas, for example, really know how to stylize your setup and your house. Well done. I'm in admiration.
Originally Posted by earthlings View Post
I agree with mindwaves.
Thanks guys, very kind of you to say so...
2.7Ghz 15" Mid 2012 MBP 16GB RAM 7.2k 750GB HD anti-glare display|64GB iPad4 ATT LTE|
     
voth
Forum Regular
Join Date: Aug 2002
Status: Offline
Mar 13, 2007, 07:25 PM
 
Originally Posted by fluidstream View Post
The first of 6 ordered Xserves:

I'll post some pics of all the xserves in proper racks next week once they all arrive, oh, and the two Raids too!
Are those intel or powerpc based xserves? How do they sound (i.e. loud fan, constant fan, etc.)?
     
imitchellg5
Posting Junkie
Join Date: Jan 2006
Location: Washington + Colorado
Status: Offline
Mar 13, 2007, 07:37 PM
 
I'm sensing a lot of capital expenditure with the previous setup.
     
fluidstream
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Mar 2007
Status: Offline
Mar 13, 2007, 11:17 PM
 
Intel Xserves, the fans run constant, decently loud, probably about 65-75 decibels, give or take. Get 60 or so of them in a rack and it sounds like a jet turbine, or is that the Air Conditioning... either way one is pretty loud, enough that it'll bother you for the first couple days until you get used to sitting behind a few of them.

As for capital expenditure, yeah, quite a bit, but it's a new business venture, so I expected as much.
     
wei
Dedicated MacNNer
Join Date: May 2004
Status: Offline
Mar 13, 2007, 11:45 PM
 
Originally Posted by earthlings View Post
Nice setup
thanks!
MacPro, MacBook Pro, MacBook, MacMini, iPad, iPhone, and much more...
     
earthlings
Dedicated MacNNer
Join Date: Jan 2007
Status: Offline
Mar 14, 2007, 07:48 PM
 
Originally Posted by wei View Post
thanks!
LOST is on tonight. Your picture reminded me of it.
     
highstakes
Senior User
Join Date: Mar 2007
Location: Illinois
Status: Offline
Mar 14, 2007, 10:14 PM
 
Originally Posted by diotav View Post


Very nice! I like how the wallpaper "flows" with rest of your room.
     
earthlings
Dedicated MacNNer
Join Date: Jan 2007
Status: Offline
Mar 15, 2007, 12:46 PM
 
wallpaper? Isn't it paint?
     
highstakes
Senior User
Join Date: Mar 2007
Location: Illinois
Status: Offline
Mar 15, 2007, 01:01 PM
 
Originally Posted by earthlings View Post
wallpaper? Isn't it paint?
The wallpaper on the screen
     
earthlings
Dedicated MacNNer
Join Date: Jan 2007
Status: Offline
Mar 15, 2007, 05:16 PM
 
Originally Posted by highstakes View Post
The wallpaper on the screen
Oh yeah.
     
D3k61
Fresh-Faced Recruit
Join Date: May 2002
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Status: Offline
Mar 16, 2007, 09:57 PM
 
Nice setup. How do you like the Matias keyboard? I've read mixed reviews.

D3k61

Originally Posted by blakespot View Post
Updated my setup a little bit and have better wallpaper now, so I took another shot of my 'Pro.



my 3GHz Mac Pro




blakespot
     
molarszbt18
Forum Regular
Join Date: Dec 2006
Status: Offline
Mar 19, 2007, 02:05 AM
 
Originally Posted by asodamiac View Post
Awesome setup! Would you mind sharing your wallpaper with us? Also, what kind of external HD is that?

Thanks

YEa ditto**
     
earthlings
Dedicated MacNNer
Join Date: Jan 2007
Status: Offline
Mar 20, 2007, 08:51 PM
 
Originally Posted by diotav View Post


How big is that tablet?
     
diotav
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Jan 2006
Status: Offline
Mar 23, 2007, 12:12 PM
 
The Wacom Intuos3 is a A4 tablet .. works perfect!
My external harddrive is from Iomega and is called the UltraMax with 640 GB.

> Wallpaper can be found here!
     
fluidstream
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Mar 2007
Status: Offline
Mar 23, 2007, 10:26 PM
 
Some new additions to the desktop:

The power of 4 displays...




     
D3k61
Fresh-Faced Recruit
Join Date: May 2002
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Status: Offline
Mar 24, 2007, 10:10 AM
 
Very nice… where did you get the desk?
     
Cadaver
Addicted to MacNN
Join Date: Jan 2003
Location: ~/
Status: Offline
Mar 24, 2007, 10:57 AM
 
What's the purpose of the display up on the shelf, if you don't mind me asking?
     
Sub
Dedicated MacNNer
Join Date: Jan 2007
Location: New York
Status: Offline
Mar 24, 2007, 11:32 AM
 
Yeah, I would get serious neck problems from looking up at it like that.
     
fluidstream
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Mar 2007
Status: Offline
Mar 24, 2007, 02:24 PM
 
Desk is from Ikea, the display up top displays the status of all my servers, I don't actually look at it during the day or when I'm working, it's more one of those things I just quickly glance at and make sure I see all green.
     
danbrew
Grizzled Veteran
Join Date: Jan 2001
Location: Chicago, IL
Status: Offline
Mar 26, 2007, 12:41 AM
 
dude! i feel a bit sorry for you... you got all that cool stuff, but you're still using a television TUBE...? Time to upgrade.

snicker.



Originally Posted by mobylover View Post





Pictured:

Mac Pro 2.66 W/ 2 500GB HD, 3GB RAM and 2 NVIDIA GeForce 7300 GT's
Power Mac G5 1.6 W/ 1 80GB and 1 240GB HD and 1.5GB RAM
USB/VGA KVM Switch

Xerox Phaser 8550
HP Scanjet 8250

Logitech Z4 Speakers
Apple Keyboard
Microsoft Trackball Explorer

2 Samsung SyncMaster 914v 19" LCD's
1 Samsung SyncMaster 225bw Widescreen 22" LCD

Taken W/ Cannon EOS Digital Rebel XT
     
voo
Forum Regular
Join Date: Jan 2004
Location: Way up there!
Status: Offline
Mar 26, 2007, 08:46 PM
 
Originally Posted by fluidstream View Post
Some new additions to the desktop:

Where did you get the image of her crouched down, I can't remember where I got the one on the left.

Hows the MX Revolution?

I have a little hiccup with mine from time to time like the cursor stops responding or something.
     
Sub
Dedicated MacNNer
Join Date: Jan 2007
Location: New York
Status: Offline
Mar 26, 2007, 09:38 PM
 
I don't find a girl crouching down attractive.
     
voo
Forum Regular
Join Date: Jan 2004
Location: Way up there!
Status: Offline
Mar 26, 2007, 09:57 PM
 
Whats weird is I recognise her face yet I don't know the name. Evangeline Lilly.
I've never heard of her. She makes his displays shine though. :o

It must have been Freddy vs. Jason I seen her.
     
kc311v2
Forum Regular
Join Date: Jun 2006
Location: Vanilla Sands
Status: Offline
Mar 26, 2007, 10:36 PM
 
Wow, I am blown away by your guys' workspaces. Definitely given me some ideas on some upgrades.

Here's mine just taken tonight!

     
fluidstream
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Mar 2007
Status: Offline
Apr 2, 2007, 10:03 PM
 
I really don't remember where I found the image of her crouched, sorry!

I've noticed the same hiccup you mention, it doesn't happen very often, but when it does happen, it drives me mad. Have you installed the logitech drivers for it? I hate how they auto switch the scroll modes depending on the app your in.
     
EasyMac
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Jun 2006
Location: Atlanta, GA
Status: Offline
Apr 4, 2007, 11:59 PM
 
Haven't been here in a LONG time. Been hanging out at Mac Forums but this place has more setup threads . I have sold my PC so I can be 100% mac.

iBook G3, BOSS BR-864 Recorder, Mini Mouse with a retractable cord


Everything else. Sun 17" Flat CRT, Apple Pro KB, Logitech MX310, Logitech QuickCam, barely see my iPaq.


What I sold my PC to get. What a cute little QuickSilver eh?


CANNON! Its a Digi Audio. I painted it white. Inspired by the iMacs.
My Macbook Specs: 2.4GHZ C2D - 2GB RAM 667MHZ DDR2 - 160GB HD - Superdrive - Intel GMA X3100 - Mighty Mouse - Mac OS X Leopard - Windows Vista Ultimate
     
voo
Forum Regular
Join Date: Jan 2004
Location: Way up there!
Status: Offline
Apr 5, 2007, 08:08 PM
 
Originally Posted by fluidstream View Post
I really don't remember where I found the image of her crouched, sorry!

I've noticed the same hiccup you mention, it doesn't happen very often, but when it does happen, it drives me mad. Have you installed the logitech drivers for it? I hate how they auto switch the scroll modes depending on the app your in.
It's cool. I found it a few posts up. Not that I use women as my desktop but shes nice.
However, where is the MX Revolution dongle plugged in? is it quite far away or is it plugged in behind your Apple Displays?

I have found the stutter/freezing of the cursor seems to depend on the distance. I have mine plugged into the Apple wired keyboard. It hardly does it if at all now.

No I don't use the Logitech Control Center. I detest it. I do use USB Overdrive though between the MX 1000 and MX Revolution and because of that I can choose between auto scroll/manual scroll. Not software controlled. The only thing that doesn't work with USB Overdrive is the search button. I was hoping there would be an update to USB Overdrive for it, but its been well over a year since the last release.
     
wei
Dedicated MacNNer
Join Date: May 2004
Status: Offline
Apr 8, 2007, 12:13 AM
 
another update from me:

larger screen.
MacPro, MacBook Pro, MacBook, MacMini, iPad, iPhone, and much more...
     
highstakes
Senior User
Join Date: Mar 2007
Location: Illinois
Status: Offline
Apr 13, 2007, 12:17 PM
 
Originally Posted by mindwaves View Post
Some of you guys like davidflas, for example, really know how to stylize your setup and your house. Well done. I'm in admiration.
Soo true.
     
voo
Forum Regular
Join Date: Jan 2004
Location: Way up there!
Status: Offline
Apr 13, 2007, 08:24 PM
 
Originally Posted by davidflas View Post
Here's My setup:
Is it the way it looks or..., it looks as if your tower is going to be real close when opening the door or someone accidentally kicking it as they come through the door...

Hmm thats an interesting idea, I have a 5 foot (40 gallon) tank I was wanting to put in my room though I really like your style of tank.

Yours is still somewhat big and deep but small.

Only thing that puts me off moving it is the sound of the air pumps, droning through the night.




and no my tank doesn't look manky, its the way the camera and the lighting with the tinted green glass is. Plus the clown loaches destroyed all my plants I need more, I could never keep them going on plants.
     
hotdogsoup
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Mar 2007
Status: Offline
Apr 14, 2007, 05:05 PM
 
Here is my set-up



Mac Pro 2.66x2
2GB RAM
250GB Stock HD
500GB Internal Maxtor Maxline HD
200GB External Maxtor HD
LG 22" Wide Screen Model: L226WT
Logitech X-540 Speakers 5.1 Surround-Sound
Linksys WRT54GS Router
XBOX 360 connected to Mac Pro via 360 Connect360 for media sharing
HP Photosmart C5180 connected via network
Grey Tabby Cat Model:Male Name: Simon
( Last edited by hotdogsoup; Apr 15, 2007 at 03:13 PM. Reason: Add Specs)
Mac Pro
Two 2.66GHz Dual-Core Intel Xeon "Woodcrest" processors
2 GB memory (667MHz DDR2 fully-buffered DIMM ECC)
LG 22" Wide Screen Monitor: Model# L226WT
     
davidflas
Mac Elite
Join Date: Sep 2000
Location: Boynton Beach, Florida, USA
Status: Offline
Apr 14, 2007, 08:37 PM
 
Originally Posted by voo View Post
Is it the way it looks or..., it looks as if your tower is going to be real close when opening the door or someone accidentally kicking it as they come through the door...

Hmm thats an interesting idea, I have a 5 foot (40 gallon) tank I was wanting to put in my room though I really like your style of tank.

Yours is still somewhat big and deep but small.

Only thing that puts me off moving it is the sound of the air pumps, droning through the night.




and no my tank doesn't look manky, its the way the camera and the lighting with the tinted green glass is. Plus the clown loaches destroyed all my plants I need more, I could never keep them going on plants.
Thanks for the compliments about my setup. As for the tower being close to the door, it is..but not too close. Happily, that's the door to my closet, so I am the only one who opens it. I enjoy the fish tank being in my room, I don't have an air pump, so its not too loud..
2.7Ghz 15" Mid 2012 MBP 16GB RAM 7.2k 750GB HD anti-glare display|64GB iPad4 ATT LTE|
     
bpd115
Forum Regular
Join Date: Aug 2003
Location: Hazleton, Pa
Status: Offline
Apr 17, 2007, 01:29 AM
 
Here she is.
2.66 Quad with 2 maxtor 500 prolines in raid zero to boot, 3 gig of ram, 2 320s and 1 250 HDs internal as well.

     
Cei
Junior Member
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Status: Offline
Apr 17, 2007, 11:31 AM
 


Dual 23" CInemas on my now old PowerMac G5 dual 2.5Ghz. Macbook is out of shot on the sofa!
     
mkerr64
Senior User
Join Date: Aug 2006
Location: Toronto, Ontario
Status: Offline
Apr 19, 2007, 12:13 AM
 
Nice clean setup Cei

im liking the 2x mybook
R.I.P Steve Jobs
     
Cei
Junior Member
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Status: Offline
Apr 19, 2007, 04:16 AM
 
Much needed pair of 500Gb Pros, the Nikon Coolscan next to them outputs pretty high resolution files, so my drives are stuffed with photographs. The irritating thing is that you can't run two same-model MyBooks on the firewire bus at the same time, as they have the same ID, so you have to run one over USB!
     
blakespot
Dedicated MacNNer
Join Date: Jul 2001
Location: Alexandria, VA
Status: Offline
Apr 19, 2007, 11:30 PM
 
Originally Posted by jcee View Post
Originally Posted by blakespot
Updated my setup a little bit and have better wallpaper now, so I took another shot of my 'Pro.

What wallpaper is this?
This wallpaper can be found here:

this NASA wallpaper everyone keeps asking me for

Use the select list (top right) to get to the large, original. I split it up in Photoshop for use on my combined screens. Good luck.



blakespot
iPodHacks.com -- http://www.ipodhacks.com
     
blakespot
Dedicated MacNNer
Join Date: Jul 2001
Location: Alexandria, VA
Status: Offline
Apr 19, 2007, 11:34 PM
 
Originally Posted by Sub View Post
blakespot, what is the model of the Hp monitor, I really like the portrait idea you've got there, I am thinking about doing the same thing. Is there any special software to install to run it in portrait mode like that?
The ATI X1900 XT drivers that come w/ the card/OS X support rotated displays. I understand that certain other ATI cards have similar capabilities under OS X. That's all it took.

Of course, subpixel anti-aliasing under OS X for rotated displays is broken, just like it is for ClearType under XP.



blakespot
iPodHacks.com -- http://www.ipodhacks.com
     
Peabo
Senior User
Join Date: Mar 2001
Location: London, England
Status: Offline
Apr 20, 2007, 03:32 PM
 
New Mac Pro 8-core



unboxing pics here:
Mac Pro Unboxing Pics
LC 16Mhz • LC 475 25Mhz • Centris 650 25Mhz • Performa 6200/75Mhz • G3 266Mhz • Snow iMac DVSE 500Mhz
G4 QS 733Mhz • 17" Powerbook 1.33Ghz • 15" MacBook Pro Core Duo 2.16Ghz • Mac Pro 8-Core 3.0 Ghz
     
 
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 02:03 AM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,