Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Applications > New Bug Mail: IMAP

New Bug Mail: IMAP
Thread Tools
kevs
Mac Elite
Join Date: Aug 2003
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 16, 2019, 01:44 PM
 
Anyone notice this post Mojave new bug in Mail that the icon when you send does not come alive or show immediately anymore?
     
ghporter
Administrator
Join Date: Apr 2001
Location: San Antonio TX USA
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 16, 2019, 09:46 PM
 
No problems here. I use Mail all the time, both with regular IMAP and Google’s particular flavor of IMAP. No issues whatsoever.

Glenn -----OTR/L, MOT, Tx
     
kevs  (op)
Mac Elite
Join Date: Aug 2003
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 17, 2019, 01:24 AM
 
thanks GH, well I knows it a known issue as my provider Fastmail says so.too . oh well.
     
ghporter
Administrator
Join Date: Apr 2001
Location: San Antonio TX USA
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 17, 2019, 03:43 PM
 
It could be something to do with how your provider handles IMAP, thus a “well known issue” for them...

Glenn -----OTR/L, MOT, Tx
     
kevs  (op)
Mac Elite
Join Date: Aug 2003
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 17, 2019, 05:22 PM
 
good point GH, will forward this question to them! Stay tuned..
     
kevs  (op)
Mac Elite
Join Date: Aug 2003
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 26, 2019, 05:12 PM
 
Indeed, known bug:

https://discussions.apple.com/thread/8553663?page=2

Dang, how can they go a year and not fix this. Apple makes trillion dollars and they can’t fix broken Mail app? I sent feedback. Someone mentioned classic layout, and I check that, but then the interface looked whacky.
     
ghporter
Administrator
Join Date: Apr 2001
Location: San Antonio TX USA
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 26, 2019, 07:00 PM
 
Ohhhhh. You're talking about the icon on the individual email. I misunderstood what you meant.

I too have no such icons. But I've never (and I mean NEVER) even noticed this as an issue - or at all. I don't depend on such things, so I just hadn't paid attention.

Yes, it's something about the application. Bug? Maybe not. I can't find anything in the Mojave Mail app help that says anything about such icons supposed to be there. It's a puzzle.

Glenn -----OTR/L, MOT, Tx
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 04:48 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,