Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Hardware - Troubleshooting and Discussion > Mac Desktops > G4 MDD won't start - please help

G4 MDD won't start - please help
Thread Tools
KeilwerthSX90R
Forum Regular
Join Date: Feb 2001
Location: Washington, D.C.
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 11, 2005, 08:36 PM
 
My G4 MDD won't start. The power light pulses on then off and the computer won't start. I tried resetting the PMU (? the little button on the mother board) with no affect.

What should I do? I think my Applecare just expired

Thanks,
Josh
( Last edited by KeilwerthSX90R; Dec 12, 2005 at 08:21 AM. )
     
KeilwerthSX90R  (op)
Forum Regular
Join Date: Feb 2001
Location: Washington, D.C.
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 11, 2005, 08:46 PM
 
I'm going to try the battery please post other suggestions and I'll update to see if the battery is the problem.

Thanks
     
KeilwerthSX90R  (op)
Forum Regular
Join Date: Feb 2001
Location: Washington, D.C.
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 11, 2005, 08:50 PM
 
Should have thought of checking the battery before I posted.

Mods, please delete.
     
KeilwerthSX90R  (op)
Forum Regular
Join Date: Feb 2001
Location: Washington, D.C.
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 11, 2005, 08:50 PM
 
Should have thought of checking the battery before I posted.

Mods, please delete.
     
angelmb
Addicted to MacNN
Join Date: Oct 2001
Location: Automatic
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 12, 2005, 06:53 AM
 
So, it was just the battery?
     
KeilwerthSX90R  (op)
Forum Regular
Join Date: Feb 2001
Location: Washington, D.C.
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 12, 2005, 08:20 AM
 
I just took the battery out and put it back in and everything worked fine.
     
TimmyDee51
Mac Elite
Join Date: Mar 2000
Location: Cambridge
Status: Offline
Reply With Quote
Dec 12, 2005, 05:35 PM
 
Whew, you're lucky. That happened to me and it was the processor daughtercard that had failed. Talk about costly.
Per Square Mile | A blog about density
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 10:46 AM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,