Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > macOS > Airplay location in Mavericks

Airplay location in Mavericks
Thread Tools
stevesnj
Mac Elite
Join Date: Apr 2003
Location: Southern, NJ (near Philly YO!)
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 27, 2014, 06:34 PM
 
Anyone know where the location of the Airplay app or service is located in Mavericks?
MacBook Pro 15" i7 ~ Snow Leopard ~ iPhone 4 - 16Gb
     
Spheric Harlot
Clinically Insane
Join Date: Nov 1999
Location: 888500128, C3, 2nd soft.
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 27, 2014, 07:22 PM
 
Are you talking about where to set it?

Audio settings in the System Preferences Output settings, or option-click on the sound widget on the menu bar.

If there's an Apple TV nearby, the Airplay mirroring widget will show up in the menu bar automatically.

Or are you talking about the framework/bundle itself?
     
stevesnj  (op)
Mac Elite
Join Date: Apr 2003
Location: Southern, NJ (near Philly YO!)
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 27, 2014, 07:23 PM
 
Originally Posted by Spheric Harlot View Post
Are you talking about where to set it?

Audio settings in the System Preferences Output settings, or option-click on the sound widget on the menu bar.

If there's an Apple TV nearby, the Airplay mirroring widget will show up in the menu bar automatically.

Or are you talking about the framework/bundle itself?
Im looking for the framework/bundle yes
MacBook Pro 15" i7 ~ Snow Leopard ~ iPhone 4 - 16Gb
     
Spheric Harlot
Clinically Insane
Join Date: Nov 1999
Location: 888500128, C3, 2nd soft.
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 27, 2014, 07:26 PM
 
/System/Library/CoreServices/AirPlayUIAgent.app ?
     
stevesnj  (op)
Mac Elite
Join Date: Apr 2003
Location: Southern, NJ (near Philly YO!)
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 27, 2014, 07:26 PM
 
Thanks! I have a 2010 MB Pro and wanted to see if it was there, which it is, and see if I could force it to run because the MBP isn't able to utilize Airplay.
MacBook Pro 15" i7 ~ Snow Leopard ~ iPhone 4 - 16Gb
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 09:36 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,