Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Applications > Issues with Camino 1.0.3 Multilingual Release?

Issues with Camino 1.0.3 Multilingual Release?
Thread Tools
angelmb
Addicted to MacNN
Join Date: Oct 2001
Location: Automatic
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 1, 2006, 09:49 AM
 
So since Camino 1.0.3 is AFAIK the first one I can remember being available on my native tongue since a long time ago (0.8 builds come to mind) I though it would be nice to give it a try, but actually I find it not being able to load sites I use to visit, then I check those out with Safari and they are loaded without any problem… weird.
     
angelmb  (op)
Addicted to MacNN
Join Date: Oct 2001
Location: Automatic
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 1, 2006, 03:44 PM
 
Well, I think it was the 'Cache' option inside 'Camitools' pref. pane, instead of -my usual- 'dynamic' option, Memory cache was 'disabled', I don't get how this could prevent certain sites to being loaded…
     
Wevah
Senior User
Join Date: Nov 2001
Location: State of Denial
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 1, 2006, 03:52 PM
 
Gecko doesn't like it when there's no caching. :/
[Wevah setPostCount:[Wevah postCount] + 1];
     
angelmb  (op)
Addicted to MacNN
Join Date: Oct 2001
Location: Automatic
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 1, 2006, 04:23 PM
 
Thanks for the heads up Wevah. Wouldn't the 'Disk cache' be enough?, my apologies if this is ignorance speaking…

I can remember dealing with this option just to try if I could get something like an offline work mode, that is what I 'understand' as cache, maybe I am kinda old school when it comes to browsers
     
Wevah
Senior User
Join Date: Nov 2001
Location: State of Denial
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 1, 2006, 04:33 PM
 
I don't believe so, but I don't recall exactly why. I just know that having one or both disabled can cause issues.
[Wevah setPostCount:[Wevah postCount] + 1];
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 09:56 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,