Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > macOS > Web site no longer works in one user account...

Web site no longer works in one user account...
Thread Tools
WOPR
Grizzled Veteran
Join Date: Jun 2003
Location: NORAD (England branch)
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 19, 2009, 12:37 PM
 
OK so my son plays a game on binweevils.com, and all of a sudden the game doesn't load properly. If I log in as me or a guest user on the same Mac, the game works perfectly. I've run Cocktail and Onyx on his account and the problem is still there, any ideas what I can delete to make his web site work again? There must be something corrupted in his user account somewhere but I don't know what it can be. All other sites work perfectly in Safari. Any help appreciated...

 iMac Core 2 Duo 17" 2ghz 3gb/250gb ||  iBook G4 12" 1.33ghz 1gb/40gb
     
Chuckit
Clinically Insane
Join Date: Oct 2001
Location: San Diego, CA, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 19, 2009, 12:54 PM
 
Tried emptying your cache and deleting your cookies?
Chuck
___
"Instead of either 'multi-talented' or 'multitalented' use 'bisexual'."
     
WOPR  (op)
Grizzled Veteran
Join Date: Jun 2003
Location: NORAD (England branch)
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 19, 2009, 01:14 PM
 
Sorry I should have said, that is part of what Cocktail does when it runs on Pilot mode.

 iMac Core 2 Duo 17" 2ghz 3gb/250gb ||  iBook G4 12" 1.33ghz 1gb/40gb
     
WOPR  (op)
Grizzled Veteran
Join Date: Jun 2003
Location: NORAD (England branch)
Status: Offline
Reply With Quote
Apr 19, 2009, 01:30 PM
 
Gah! It was the Parental Controls doing it, I added the URL to the 'OK sites list' and it now works perfectly again. Very weird that it's worked OK for so long though, why I've had to sort it out all of a sudden is a mystery.

Thread closed!

 iMac Core 2 Duo 17" 2ghz 3gb/250gb ||  iBook G4 12" 1.33ghz 1gb/40gb
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 04:42 AM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,