Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Applications > Messages conundrum

Messages conundrum
Thread Tools
Thorzdad
Moderator
Join Date: Aug 2001
Location: Nobletucky
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 26, 2018, 01:52 PM
 
Any ideas why Messages on my iMac would suddenly stop sending/receiving, but the iOS Messages on my iPad continues to send/receive using the same account? Both apps are set-up identically and are on the same home network. A big red ! appears next to anything I try to send, and I get the error "Your message could not be sent. Click “Try Again” to send this message."

Messages on my Mac says I'm available and my account is enabled.
     
mindwaves
Professional Poster
Join Date: Sep 2000
Location: Irvine, CA
Status: Offline
Reply With Quote
Jun 27, 2018, 02:18 AM
 
Try enabling and re-enabling the account. If that doesn't work, delete it and re-add it.
{{{ mindwaves }}}
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 12:18 AM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,