Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Developer Center > Problems seeing a page on a PC vs. Mac

Problems seeing a page on a PC vs. Mac
Thread Tools
imacgirl
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Apr 2004
Location: northampton, ma
Status: Offline
Reply With Quote
May 5, 2004, 12:16 PM
 
Hi everyone... i have 2 slight problems. one is i put images onto my server to put online for a client to see. i can see it fine when i go online in both safari and internet explorer, as well as other mac users i've asked; however, the 2 pc users that i asked to go to the link only saw a blank page. does anyone know the correlation as to why this would happen?

the same thing happened for a temp page that i put on for a client's website on their server. when i go to the link i can see the page, but when they do (pc users) it's missing the image.

i'm confused as to why this would happen. if anyone needs to see the coding or anything i can do that. i hope someone can help, thanks!!
     
DUNSEL
Forum Regular
Join Date: Feb 2004
Location: Manhattan
Status: Offline
Reply With Quote
May 5, 2004, 12:17 PM
 
Can you post a link?
I saw a woman with a sweatshirt that said "Guess", so I said, "Implants?"
     
imacgirl  (op)
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Apr 2004
Location: northampton, ma
Status: Offline
Reply With Quote
May 5, 2004, 12:38 PM
 
sure the link of the images on my server that is having problems is:
www.marisafilippone.com/anthonyedward/index.htm

the website with the temp page is:
www.mikebegermusic.com
(this site was just registered so i still see the register.com temp page,i think i have to wait 24 hrs. to see it on my end, but other people i asked saw the temp page that i put up)

thanks!
     
imacgirl  (op)
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Apr 2004
Location: northampton, ma
Status: Offline
Reply With Quote
May 5, 2004, 12:39 PM
 
     
Chris O'Brien
Grizzled Veteran
Join Date: Nov 2003
Location: Hebburn, UK
Status: Offline
Reply With Quote
May 5, 2004, 01:51 PM
 
Try having </a> instead of /a> after the image.

I doubt that's why you can't see the image from windows though...
Just who are Britain? What do they? Who is them? And why?

Formerly Black Book
     
Oisín
Moderator Emeritus
Join Date: Mar 2004
Location: Copenhagen
Status: Offline
Reply With Quote
May 5, 2004, 02:12 PM
 
I have absolutely no idea why people shouldn't be able to see those pages in Windows... with their simplicity, I don't think there should be any browser younger than my granddad who couldn't display it...

I'm on Windows, and I see it perfectly in both Firefox, Netscape, Opera and IE...
     
imacgirl  (op)
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Apr 2004
Location: northampton, ma
Status: Offline
Reply With Quote
May 5, 2004, 02:16 PM
 
I fixed the code to:
<a href="mailto:[email protected]">
<IMG SRC="images/mikeberger_temp.jpg" width="580" height="165"></a>

and this seemed to fix the problem!!! thanks for the tip.
     
DUNSEL
Forum Regular
Join Date: Feb 2004
Location: Manhattan
Status: Offline
Reply With Quote
May 5, 2004, 03:38 PM
 
I saw both perfectly on windows 2003 server, with IE6, Opera, Mozilla, and Mozilla Firefox, no problem. Loaded dam fast also.
I saw a woman with a sweatshirt that said "Guess", so I said, "Implants?"
     
Chris O'Brien
Grizzled Veteran
Join Date: Nov 2003
Location: Hebburn, UK
Status: Offline
Reply With Quote
May 5, 2004, 03:41 PM
 
Originally posted by DUNSEL:
I saw both perfectly on windows 2003 server, with IE6, Opera, Mozilla, and Mozilla Firefox, no problem. Loaded dam fast also.
Yeah, but in the first one you'd've likely seen "/a>" at the bottom right of the image, yeah?
Just who are Britain? What do they? Who is them? And why?

Formerly Black Book
     
DUNSEL
Forum Regular
Join Date: Feb 2004
Location: Manhattan
Status: Offline
Reply With Quote
May 5, 2004, 04:03 PM
 
Beats me, BB. I think I got here after the error was fixed, and she hadn't posted a link yet for my prior visit.
I saw a woman with a sweatshirt that said "Guess", so I said, "Implants?"
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 05:25 AM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,