Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Community > Feedback > Wonkiness

Wonkiness
Thread Tools
reader50
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
May 7, 2017, 05:32 AM
 
We're testing https access this weekend. Some problems have turned up already, and more are possible.

Login problems: Don't log out if you can avoid it. You may have trouble logging back in. - seems to be fixed.

In-site links: we had to turn off URL rewrites for the weekend, they were breaking https links completely. In-forum bookmarks won't work.

Some images randomly fail to load, like buttons. Probably temporary cache issues that will fix themselves.
( Last edited by reader50; May 10, 2017 at 12:44 AM. Reason: update)
     
subego
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: Chicago, Bang! Bang!
Status: Offline
Reply With Quote
May 9, 2017, 03:29 PM
 
Will bookmarks function again, or should I remake them?
     
Laminar
Posting Junkie
Join Date: Apr 2007
Location: Iowa, how long can this be? Does it really ruin the left column spacing?
Status: Offline
Reply With Quote
May 9, 2017, 04:17 PM
 


Is that included in the wonkiness?
     
reader50  (op)
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
May 9, 2017, 09:06 PM
 
Laminar, that doesn't look familiar. Since the URL address is all wrong, something redirected your window. We'd be interested in which ad did the redirecting, though I'm not sure how to catch it. Your history will only show the last page you chose, not the ad responsible.

Originally Posted by subego View Post
Will bookmarks function again, or should I remake them?
I had to turn vBSEO off because it couldn't handle http and https at the same time. It allows only one site root, so if it was set to the http version, it would rewrite all the https in-forum links to kick people back to the http version. We could set up separate servers and manually update the files, using two copies of vBSEO. Or force everyone to the https version, which hasn't been tested much. But vBSEO is discontinued anyway (they seem to have gone out of business) so ... still thinking about this one.

Suggest updating your bookmarks. The site is currently using plain-vanilla vB links. If we turn vBSEO back on, vanilla-links will still resolve. They work under both conditions.
     
subego
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: Chicago, Bang! Bang!
Status: Offline
Reply With Quote
May 9, 2017, 09:27 PM
 
Got it! Thank you!
     
reader50  (op)
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
May 10, 2017, 12:47 AM
 
For anyone who follows an in-forum link and still gets a 404. Say when going to a subforum or opening a favorite thread. Clear your browser cache and restart your browser. That should fix it.

Browsers are caching the rewritten URLs, which do not work at present.
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 02:33 AM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,