Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Search Forums > Search Results

Search: Posts Made By: Dog Cow
Thread Thread Starter Last Post Replies Views Forum
I finally got Chimera working after booting into... 504 Views / 5 Replies  
I finally got Chimera working after booting into 0S 9 and using Sherlock to delete the .mozilla folder. Once I trashed it and restarted everything was super.

dc
Posted by Dog Cow, on Apr 22, 2002 at 04:32 PM, in Applications
Seems just as good as 10.1.3 plus my iDisk... 586 Views / 23 Replies  
Seems just as good as 10.1.3 plus my iDisk connects faster under 10.1.4. :)

Still wish I could get Chimera 0.2.2 to work though! :mad:
Posted by Dog Cow, on Apr 22, 2002 at 12:42 AM, in macOS
Got rid of anything with "Mozilla" in its name... 675 Views / 14 Replies  
Got rid of anything with "Mozilla" in its name but Chimera still crashes at startup, right after splash screen. Any other suggestions?
Posted by Dog Cow, on Apr 22, 2002 at 12:33 AM, in Applications
I consistently get 1.5 hours in OS X doing... 845 Views / 26 Replies  
I consistently get 1.5 hours in OS X doing average work(no CD or DVD but running iTunes). This compares to 3+ hours in OS 9. I really hope some of OS 9's energy saving features are implemented in...
Posted by Dog Cow, on Apr 21, 2002 at 09:52 PM, in Mac Notebooks
I just tried this but it didn't work. I am... 675 Views / 14 Replies  
I just tried this but it didn't work. I am running it from my Applications folder, not the disc image, but thanx. Any other ideas? :confused:

dc
Posted by Dog Cow, on Apr 21, 2002 at 09:25 PM, in Applications
I've had the same problem with Chimera 0.2.2 as... 675 Views / 14 Replies  
I've had the same problem with Chimera 0.2.2 as the others since 0.2 came out. It crashes on startup. I've erased all the preferences from previous versions but cannot figure whats up. I am...
Posted by Dog Cow, on Apr 21, 2002 at 02:41 PM, in Applications
Have you tried deleating your printer... 461 Views / 1 Replies  
Have you tried deleating your printer preferences? I seemed to have had this problem before with the exact same printer, and I think that is what I did.
Posted by Dog Cow, on Mar 22, 2002 at 09:56 AM, in Applications
 
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 10:13 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,