Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Hardware - Troubleshooting and Discussion > Consumer Hardware & Components > Lacie external HDD stopped appearing

Lacie external HDD stopped appearing
Thread Tools
danangdoc
Junior Member
Join Date: Jan 2007
Location: PA
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 6, 2008, 11:26 AM
 
My cousin has an original mini - running OS 10.4.11, and has been using the LaCie 500Gb external drive. Says today the system doesn't see it for some reason. Checked - unplugged and plugged back in - all the cables, etc. but no go. Any suggestions? I told him to update but he has to do everything via CD as he has dial-up - high speed is not available where he lives in the mountains. System said 35 hours to do an update. so he won't try it that way!

thanks,
     
Big Mac
Clinically Insane
Join Date: Oct 2000
Location: Los Angeles
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 6, 2008, 11:37 AM
 

"The natural progress of things is for liberty to yield and government to gain ground." TJ
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 10:34 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,