Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > macOS > Installed Leopard and now my mouse is messed up...

Installed Leopard and now my mouse is messed up...
Thread Tools
Videokirk
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Jan 2008
Location: Thousand Oaks, Ca
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 17, 2008, 02:59 PM
 
Installed leopard last night.

Now my right mouse button ( Logitech ) seperates all the file windows into little boxes. I use my MacPro Intel for Final Cut Pro and I need my right mouse click to work. I am crippled with out it. Please help...

Kirk Thompson
Mac challenged but still a fan
[email protected]
     
Chuckit
Clinically Insane
Join Date: Oct 2001
Location: San Diego, CA, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 17, 2008, 03:25 PM
 
Take a look at your Expose and Spaces system preferences and see if one of those is set to activate with the right mouse button.
Chuck
___
"Instead of either 'multi-talented' or 'multitalented' use 'bisexual'."
     
Videokirk  (op)
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Jan 2008
Location: Thousand Oaks, Ca
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 17, 2008, 03:38 PM
 
That fixed it. I really appreciate it. Thank you for your help. Now can you explain After Effects to my son and I ?
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 07:22 AM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,