Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > macOS > 10.3.6 and Safari

10.3.6 and Safari
Thread Tools
AlbanianGenome
Dedicated MacNNer
Join Date: Oct 2004
Location: Mesa, AZ
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 7, 2004, 07:38 PM
 
well I updated to 10.3.6, but when I check my safari version it says 1.2(v125), is this the updated safari? I don't believe it is, and if so I don't know whats going on here. So I threw it out, and then redownloaded from apples site, still the same version. Ran software update, and it found no updates for it. Any else running into this problem and if so how did you fix it. Any thoughts or comments are welcome.
     
SMacTech
Mac Elite
Join Date: Nov 2001
Location: Trafalmadore
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 7, 2004, 07:48 PM
 
Was Safari in its default location, inside Applications? Current version is 1.2.4 (v125.11)
     
himself
Mac Elite
Join Date: Jan 2002
Location: Live at the BBQ
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 7, 2004, 07:53 PM
 
Try downloading the combo or combined updater and running that. It should catch anything the update may have missed. Also, to be thorough, repair permissions and then remove any external devices and restart before you run the update.
"Bill Gates can't guarantee Windows... how can you guarantee my safety?"
-John Crichton
     
AlbanianGenome  (op)
Dedicated MacNNer
Join Date: Oct 2004
Location: Mesa, AZ
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 7, 2004, 07:54 PM
 
yes it was, but it didnt update it, at the same rate, you should be able to download the updated version on their webpage no? Doesn't make any sense to me. Any noticiable changes in the updated version. For example I was having problems when clicking on links on a webpage and having it load in the page it opens in, saying it couldnt connect, but then when you hit return again it loaded fine? Anyone experience that?
     
speedraycer
Junior Member
Join Date: Aug 2002
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 7, 2004, 08:49 PM
 
Originally posted by AlbanianGenome:
yes it was, but it didnt update it, at the same rate, you should be able to download the updated version on their webpage no? Doesn't make any sense to me. Any noticiable changes in the updated version. For example I was having problems when clicking on links on a webpage and having it load in the page it opens in, saying it couldnt connect, but then when you hit return again it loaded fine? Anyone experience that?
I have the exact same problem and its driving me nuts, btw. I'll keep my eye peeled for a solution. FWIW, I restarted my cable modem, restarted the base station, and restarted my computer. I also ran Onyx to clean caches and still have this problem.

I dunno...
     
AlbanianGenome  (op)
Dedicated MacNNer
Join Date: Oct 2004
Location: Mesa, AZ
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 7, 2004, 11:45 PM
 
I see one solution to this matter speedraycer, reintialize and reinstall OS X, I am going to do it because it feels as if my whole system is broken now.
     
AlbanianGenome  (op)
Dedicated MacNNer
Join Date: Oct 2004
Location: Mesa, AZ
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 8, 2004, 03:00 PM
 
+1
     
AlbanianGenome  (op)
Dedicated MacNNer
Join Date: Oct 2004
Location: Mesa, AZ
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 9, 2004, 07:43 AM
 
well i reinstalled and everything is fine now, still a weird one if you ask me.
     
Person Man
Professional Poster
Join Date: Jun 2001
Location: Northwest Ohio
Status: Offline
Reply With Quote
Nov 9, 2004, 11:52 AM
 
Originally posted by AlbanianGenome:
yes it was, but it didnt update it, at the same rate, you should be able to download the updated version on their webpage no?
No. The latest version you can get from the Safari web page is 1.2. Not 1.2.4.
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 03:59 AM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,