Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > macOS > Mute not working in 10.1.2

Mute not working in 10.1.2
Thread Tools
TonyRado
Grizzled Veteran
Join Date: Apr 2001
Location: NYC
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 22, 2002, 03:31 PM
 
Two times I have had my Ti muted and it has produced sound. The first time was when I window-shaded a document. The second time was today in court when I launched Entourage. What is up! Has anyone else experienced this, and should I notify Apple?
     
ShyWizard
Banned
Join Date: Nov 2001
Location: Some where in CyberLand
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 22, 2002, 03:34 PM
 
happened to me too
i was playing hearts online
and i heard sounds

contact apple and tell them
also tell them to speed up this damn operating system
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 05:55 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,