Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > GUI Customization > Oh Boy, Somebody, Anybody?!

Oh Boy, Somebody, Anybody?!
Thread Tools
templetalker
Forum Regular
Join Date: Feb 2003
Location: Pacific Northwest, U.S.A.
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 31, 2003, 04:34 PM
 
Hey guys! I recently ran into a major problem on my powerbook. What is going on?! Well the screen shot says it all, any ideas on how to correct this, or should I have to re-install the os? Thanks for your time! - Tt

http://www.geocities.com/vitamin-d2/Pleasehelp.gif
     
decursive
Forum Regular
Join Date: Dec 2002
Location: canadia
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 31, 2003, 05:22 PM
 
uninstall AE.
= decursive =
     
templetalker  (op)
Forum Regular
Join Date: Feb 2003
Location: Pacific Northwest, U.S.A.
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 31, 2003, 05:46 PM
 
Originally posted by decursive:
uninstall AE.

AE?
     
TheDisaster
Dedicated MacNNer
Join Date: Apr 2003
Location: Rochester, NY
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 31, 2003, 06:01 PM
 
Application Enhancer.

Before doing that I would repair permissions and empty your cache folder (/Library/Cache) and log out/in. This happened once to me and I asked around and was told to clear my cache, it worked for me.
|wishing is for suckers|
     
templetalker  (op)
Forum Regular
Join Date: Feb 2003
Location: Pacific Northwest, U.S.A.
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 31, 2003, 06:02 PM
 
Aqua Extreme, yup that was it ; )\

Thank You
     
mrbiiggy2
Mac Enthusiast
Join Date: Oct 2001
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 31, 2003, 10:17 PM
 
Don't forget ~/Library/Caches

Also try ~/Library/Preferences/com.apple.systempreferences.plist
     
templetalker  (op)
Forum Regular
Join Date: Feb 2003
Location: Pacific Northwest, U.S.A.
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 1, 2003, 01:07 AM
 
Originally posted by mrbiiggy2:
Don't forget ~/Library/Caches

Also try ~/Library/Preferences/com.apple.systempreferences.plist
Cool. Thanks Again. I'll take care of that on the double.
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 07:46 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,