Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Community > Feedback > fixations

fixations
Thread Tools
thewebdrives
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 11, 2007, 07:24 AM
 
the formatting for http://forums.macnn.com/showgroups.php has been fixed. It now as it should be.
     
Oisín
Moderator Emeritus
Join Date: Mar 2004
Location: Copenhagen
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 11, 2007, 09:49 AM
 
Sure about that? Shouldn’t it say “Status” in the far left column? And that “Send PM” image is from the old theme, not the new one.

(Also: whoever knew there was a “Show groups” function?)



In fact—seizing the opportunity to use this thread as a kind of ‘fix it’ thread, these little bugs seem to have crept in today after the new theme was ‘reintroduced’:
- Posting time (“Today, 03:49 PM”) has been moved below the post, instead of above.
- The space after “Join Date:” and “Location:” (but not “Status:”) in the left column has disappeared.

You probably know this, but just thought I’d point it out in case it had escaped your eye
     
MacosNerd
Professional Poster
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 11, 2007, 10:02 AM
 
Yeah the theme seems to be borked
     
Kerrigan
Addicted to MacNN
Join Date: Apr 2005
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 11, 2007, 10:59 AM
 
pwned
     
C.A.T.S. CEO
Professional Poster
Join Date: Nov 2004
Location: eating kernel
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 11, 2007, 03:10 PM
 
I found another bug:

Signature depreciated.
     
Demonhood
Administrator
Join Date: Mar 2000
Location: Land of the Easily Amused
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 11, 2007, 04:22 PM
 
fixed that one.
     
thewebdrives  (op)
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2007, 01:23 AM
 
now date/time back at the top of the post. earlier it had moved the tools (edit, quote, etc.) down a line but now they are in the same line. hope that date/time issue is completly fixed
     
thewebdrives  (op)
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2007, 01:31 AM
 
The space after “Join Date:” ,“Location:” Posts:” in the left column has been added.
     
thewebdrives  (op)
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2007, 03:23 AM
 
big images are now resized properly so now your page won't expand while loading large images.
     
MacosNerd
Professional Poster
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2007, 07:23 AM
 
Originally Posted by thewebdrives View Post
big images are now resized properly so now your page won't expand while loading large images.
cool this was a pet peeve of mine
     
thewebdrives  (op)
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2007, 07:43 AM
 
In case no search results were found, it was just going back to the search page. But now you would see a proper message like
"
The following errors occurred with your search:

1. Sorry - no matches. Please try some different terms. "

when redirected to the search results page.
     
seanc
Moderator Emeritus
Join Date: Apr 2005
Location: Cambridge, UK
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2007, 07:52 AM
 
I can't find the http://forums.macnn.com/showgroups.php page anywhere in the menus at the top or at the bottom of the forum. How are we supposed to get there without using this link? I'm sure it used to be at the bottom and said 'show forum leaders'.
     
Dakarʒ
Professional Poster
Join Date: Apr 2007
Location: A House of Ill-Repute in the Sky
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2007, 08:16 AM
 
Originally Posted by thewebdrives View Post
big images are now resized properly so now your page won't expand while loading large images.
I haven't checked this, but well done, if that's true.
     
C.A.T.S. CEO
Professional Poster
Join Date: Nov 2004
Location: eating kernel
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2007, 03:35 PM
 
I found a error of some sort:

Safari can’t open the page.
Safari can’t open the page “http://forums.macnn.com/89/macnn-lou...-profile/7/”. The error was: “bad server response” (NSURLErrorDomain:-1011) Please choose Report Bugs to Apple from the Safari menu, note the error number, and describe what you did before you saw this message.

EDIT: I also noticed that some threads that I replied to and then viewed the latest post show up as unviewed when I return to the forum they are in.
Signature depreciated.
     
Thinine
Mac Elite
Join Date: Jul 2002
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2007, 06:40 PM
 
Some loading time optimization would be good. Not bad when it's cached, but when viewing the page for the first time after a while, it's one of the slower pages I visit. Even those that are more ad heavy. HTTP compression and making sure all the pngs are as small as they can be would be a start.
     
Simon
Posting Junkie
Join Date: Nov 2000
Location: in front of my Mac
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 13, 2007, 03:16 AM
 
In the user CP the threads listed in "New Subscribed Threads" still link to the first post in the thread rather than to the first new post in that thread.

It's strange because in the "Subscribed Forum List" the "Last Post" URLs have the "/new-post/" suffix so you are directed to the first new post.
     
Kerrigan
Addicted to MacNN
Join Date: Apr 2005
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 13, 2007, 03:19 AM
 
forum is fixed, i mean, fuxed again.
     
thewebdrives  (op)
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 13, 2007, 05:25 AM
 
Viewing deleted posts is now possible.
     
Simon
Posting Junkie
Join Date: Nov 2000
Location: in front of my Mac
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 14, 2007, 04:54 PM
 
The board's clock is off too.
     
Thinine
Mac Elite
Join Date: Jul 2002
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 14, 2007, 05:17 PM
 
By how much?

Edit: Doesn't look like it's off to me.
     
Simon
Posting Junkie
Join Date: Nov 2000
Location: in front of my Mac
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 15, 2007, 02:39 AM
 
Originally Posted by Thinine View Post
By how much?

Edit: Doesn't look like it's off to me.
Compared to time.apple.com it's behind by about two minutes.

Not that it's really important, but I'm guessing fixing it would be really easy.
     
thewebdrives  (op)
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 16, 2007, 08:18 AM
 
The [CODE] tag was reported busted. For code tag we have to use tag [codex].
For all tags check the vB code list
     
reader50
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 16, 2007, 10:44 AM
 
We know about the temporary CODEx tag. We wanted the regular one fixed, so existing posts will look right again. Also, it is more intuitive to use [CODE] like other boards rather than make up our own custom tags to confuse people.
     
thewebdrives  (op)
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 06:13 AM
 
When (as a mod/admin) you will check a post, it iwill change colors like it is supposed to.
     
thewebdrives  (op)
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 06:14 AM
 
When (as a mod/admin) you will check a post, it will change colors like it is supposed to.
     
Peter
Addicted to MacNN
Join Date: Oct 2002
Location: England | San Francisco
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 07:12 AM
 

Hmm, kinda annoying
we don't have time to stop for gas
     
MacosNerd
Professional Poster
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 07:44 AM
 
This is getting frustrating, every day there seems to be more problems. People changing production code that is causing outages, and weird behavior. For a good part of sunday I kept getting database errors now everytime I turn around something is acting wonky, like the quick reply text box.

You guys should rethink how you apply code changes because you're clearly not testing anything out.
     
rickey939
Addicted to MacNN
Join Date: Jul 2005
Location: Cooperstown '09
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 08:23 AM
 
Originally Posted by Peter View Post

Hmm, kinda annoying
Yeah, this needs fixed immediately.
     
Dakarʒ
Professional Poster
Join Date: Apr 2007
Location: A House of Ill-Repute in the Sky
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 08:30 AM
 
Anyone want to comment on the new image resizer? I can't say I'm sold on it.
     
Peter
Addicted to MacNN
Join Date: Oct 2002
Location: England | San Francisco
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 08:52 AM
 
its very unintuitive.
I liked the banner added to the top of the image, made it obvious it could be expanded.
we don't have time to stop for gas
     
Dakarʒ
Professional Poster
Join Date: Apr 2007
Location: A House of Ill-Repute in the Sky
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 08:54 AM
 
Yes, I agree. Also, the way it expands is reminiscent of a pop-up ad. It overtakes the area it is in without regard to the surrounding content.
     
thewebdrives  (op)
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 09:41 AM
 
code tag has been fixed now.
     
residentEvil
Professional Poster
Join Date: Jan 2000
Location: Detroit
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 09:43 AM
 
yeah, quick reply box isn't even close to being correct.

xp, firefox.
     
rickey939
Addicted to MacNN
Join Date: Jul 2005
Location: Cooperstown '09
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 09:53 AM
 
Originally Posted by Peter View Post
its very unintuitive.
I liked the banner added to the top of the image, made it obvious it could be expanded.
100% agreed.
     
Dakarʒ
Professional Poster
Join Date: Apr 2007
Location: A House of Ill-Repute in the Sky
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 09:56 AM
 
Originally Posted by rickey939 View Post
100% agreed.
101% agreed.

Take that.
     
reader50
Administrator
Join Date: Jun 2000
Location: California
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 11:03 AM
 
Originally Posted by thewebdrives View Post
code tag has been fixed now.
Many, many thanks. A bunch of my posts needed that tag.

I have missed the codes.
     
Kerrigan
Addicted to MacNN
Join Date: Apr 2005
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 01:11 PM
 
Originally Posted by Peter View Post

Hmm, kinda annoying
Why is everything so buggy these days?
     
Peter
Addicted to MacNN
Join Date: Oct 2002
Location: England | San Francisco
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 02:02 PM
 
they're fixing lots of things
Unfortunately they're testing said fixes on the live forum.. :/
we don't have time to stop for gas
     
gorgonzola
Admin Emeritus
Join Date: Nov 2000
Location: New Yawk
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 02:58 PM
 
Please see the new poll about the image resizer, and vote there.
( Last edited by gorgonzola; Jul 17, 2007 at 04:32 PM. Reason: added link)
"Do not be too positive about things. You may be in error." (C. F. Lawlor, The Mixicologist)
     
Simon
Posting Junkie
Join Date: Nov 2000
Location: in front of my Mac
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 17, 2007, 03:46 PM
 
Originally Posted by gorgonzola View Post
Please see the new poll about the image resizer, and vote there.
Link?

http://forums.macnn.com/61/feedback/...image-resizer/
     
thewebdrives  (op)
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 18, 2007, 03:17 AM
 
Quick reply box has been fixed.
     
thewebdrives  (op)
Junior Member
Join Date: Jun 2007
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 18, 2007, 06:13 AM
 
The old image resizer is back now............................happy??????????
     
C.A.T.S. CEO
Professional Poster
Join Date: Nov 2004
Location: eating kernel
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 18, 2007, 06:26 AM
 
Originally Posted by thewebdrives View Post
The old image resizer is back now............................happy??????????
Not completely, it still looks like the "resized image, click for original" text is apart of the post.
Signature depreciated.
     
Dakarʒ
Professional Poster
Join Date: Apr 2007
Location: A House of Ill-Repute in the Sky
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 18, 2007, 08:20 AM
 
Originally Posted by thewebdrives View Post
The old image resizer is back now............................happy??????????
I would be, but you used too many question marks.

That's a lie, I've never been happy.
     
rickey939
Addicted to MacNN
Join Date: Jul 2005
Location: Cooperstown '09
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 18, 2007, 08:27 AM
 
Originally Posted by C.A.T.S. CEO View Post
Not completely, it still looks like the "resized image, click for original" text is apart of the post.
Indeed, please implement the old "bar" portion again.
     
gorgonzola
Admin Emeritus
Join Date: Nov 2000
Location: New Yawk
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 18, 2007, 01:55 PM
 
I've put the bar back to what I recall it looking like. If it's a bit off and you have a screenshot of it or something, let me know. It's jutting out a tad on the right hand side of the image, but that'll be fixed.
"Do not be too positive about things. You may be in error." (C. F. Lawlor, The Mixicologist)
     
Oisín
Moderator Emeritus
Join Date: Mar 2004
Location: Copenhagen
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 18, 2007, 06:06 PM
 
The colour’s far off (I believe the original was close to the colour used in the regular buttons, but with some darker blue in it? Definitely not turquoise neon blue, at least). Other than that, it’s nice to see it back.
     
Rumor
Moderator
Join Date: Feb 2006
Location: on the verge of insanity
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 18, 2007, 06:33 PM
 
Originally Posted by Dakarʒ View Post
I would be, but you used too many question marks.

That's a lie, I've never been happy.
Burn another one.

Dirty hippy.
I like my water with hops, malt, hops, yeast, and hops.
     
gorgonzola
Admin Emeritus
Join Date: Nov 2000
Location: New Yawk
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 18, 2007, 11:52 PM
 
Originally Posted by Oisín View Post
The colour’s far off (I believe the original was close to the colour used in the regular buttons, but with some darker blue in it? Definitely not turquoise neon blue, at least). Other than that, it’s nice to see it back.
This is a really light blue, not turquoise neon blue ... I recall the background being extremely light colored. I don't think this is *that* far off -- I don't think it should be dark blue, in any case.

No?
"Do not be too positive about things. You may be in error." (C. F. Lawlor, The Mixicologist)
     
andi*pandi
Moderator
Join Date: Jun 2000
Location: inside 128, north of 90
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 19, 2007, 10:13 AM
 
it was varying shades of grey stripes, if I recall correctly.
     
 
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 01:40 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,