Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Applications > Backup.app Suddenly Stopped Working… Any Ideas?

Backup.app Suddenly Stopped Working… Any Ideas?
Thread Tools
Koralatov
Senior User
Join Date: Jun 2007
Location: Aberdeen, UK
Status: Offline
Reply With Quote
May 20, 2010, 05:22 PM
 
I’ve been using Apple’s Backup.app (v3.2) to back up two different sets of files to my iDisk, and it was working flawlessly until about a week ago. (It worked okay for a couple of weeks after the update to 3.2.)

I’ve got plenty of space left on my iDisk (~19GB), so I can’t work out what the hell is wrong with it; I didn’t change any settings and the files themselves haven’t been moved or otherwise monkeyed with.

This is the error I’m getting:

Code:
19/05/2010 22:19:49 Backup[10445] PUT /Backup/XXXXXXXXXXX - 2010.05.19-21.30.49.830.FullBackup/Contents/Contents/Backup.dmg (FAILED), httpStatusCode:401, errorType:101 (domain=DAVErrorDomain, code=3), transactionState:5, txnId:350B2102-178D-4A02-88FC-7B41A37B5D20, auto-retries=0, manual-retries=0
Any ideas what’s happening? Any way to fix it? I’d really rather not abandon this backup plan and its accompanying history unless absolutely necessary.
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 05:26 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,