Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Hardware - Troubleshooting and Discussion > iPhone, iPad & iPod > Keyboard lag in software 2.0

Keyboard lag in software 2.0
Thread Tools
stwain2003
Grizzled Veteran
Join Date: Aug 2003
Location: In front of my LCD
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2008, 08:53 PM
 
Has anyone else noticed that when typing quickly on the iPhone's keyboard, the little pop up that magnifies the letter falls behind? It makes it very hard to type when the popup from 2 letters ago is still showing. This started happening when I upgraded to iPhone software 2.0
8GB iPhone
Coming Soon: Mac mini Core 2 Duo 2.0Ghz
     
stevesnj
Mac Elite
Join Date: Apr 2003
Location: Southern, NJ (near Philly YO!)
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2008, 09:02 PM
 
Originally Posted by stwain2003 View Post
Has anyone else noticed that when typing quickly on the iPhone's keyboard, the little pop up that magnifies the letter falls behind? It makes it very hard to type when the popup from 2 letters ago is still showing. This started happening when I upgraded to iPhone software 2.0
Yep...didnt happen with my 1st Gen iPhone and 2.0 software but does on my 3G iPhone... interesting
MacBook Pro 15" i7 ~ Snow Leopard ~ iPhone 4 - 16Gb
     
::maroma::
Addicted to MacNN
Join Date: Jan 2002
Location: PDX
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2008, 09:09 PM
 
I just tested mine and I'm not seeing any lag. I tapped my finger as fast as I could on the keyboard and the popup letter magnification thing was keeping up nicely. I have a 1st gen iPhone. I also updated to 2.0 through iTunes, didn't download from the web early (if that makes a difference).
     
- - e r i k - -
Posting Junkie
Join Date: May 2001
Location: Brisbane, Australia
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2008, 09:13 PM
 
It likely will. There is a difference in the build number from my pre-installed 2.0 (5A345) and the one I got when I did a system restore (5A347).

[ fb ] [ flickr ] [] [scl] [ last ] [ plaxo ]
     
kman42
Professional Poster
Join Date: Sep 2000
Location: San Francisco
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 12, 2008, 10:00 PM
 
I notice it on my 3G. The whole UI lags, especially when trying to enter a text field or search field (Contacts search or google map search, e.g.)
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 10:33 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,