Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Developer Center > X11.app is just not working

X11.app is just not working
Thread Tools
SSebeny
Junior Member
Join Date: Aug 1999
Location: Cuyahoga Falls, Ohio, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 25, 2004, 11:45 AM
 
[deleted]
( Last edited by SSebeny; Oct 28, 2004 at 09:40 PM. )
     
hayesk
Guest
Status:
Reply With Quote
Oct 26, 2004, 09:44 AM
 
Sleep will never give you anything back. Sleep pauses - in your case 5 seconds.

As for ls, have you tried ls -a?

If ls by itself gives nothing, it means you have an empty directory (or everything starts with a period).

Try other commands like pwd, etc. You haven't given us much to go on here.
     
SSebeny  (op)
Junior Member
Join Date: Aug 1999
Location: Cuyahoga Falls, Ohio, USA
Status: Offline
Reply With Quote
Oct 26, 2004, 10:06 AM
 
[deleted]
( Last edited by SSebeny; Oct 28, 2004 at 09:40 PM. )
-----
Stephen M. Sebeny
[email protected]
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 05:17 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,