Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Applications > Safari giving blank google pages when going back

Safari giving blank google pages when going back
Thread Tools
The Final Dakar
Games Meister
Join Date: Aug 2009
Location: Eternity
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 29, 2015, 02:39 PM
 
i.e., using command [. I'll do a search, click on a page, find its not what I want and when I got back instead of giving me the search results I get a blank page. I then have to hit reload to get the results back. In more extreme cases I'll do the search, click a link and suddenly the browser will think there's no page to go back to.

I think this behavior has cropped up sometime in the past few months.
     
The Final Dakar  (op)
Games Meister
Join Date: Aug 2009
Location: Eternity
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 30, 2015, 01:05 PM
 
Guise?
     
badidea
Professional Poster
Join Date: Nov 2003
Location: Hamburg
Status: Offline
Reply With Quote
Jul 31, 2015, 08:51 AM
 
I have seen this as well quite often in Safari ...then it disappeared for quite a while ...and I have now seen it again in the El Capitan Beta!
I have no idea where this is coming from but you are not alone!
***
     
The Final Dakar  (op)
Games Meister
Join Date: Aug 2009
Location: Eternity
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 3, 2015, 02:24 PM
 
Best I could google is its a bug introduced on safari builds that might get squashed in the next update.

Thanks for the reply badidea.
     
iMOTOR
Mac Elite
Join Date: Jan 2003
Location: San Diego
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 3, 2015, 11:44 PM
 
Same problem here. Popped up in the past few weeks in Yosemite.
     
badidea
Professional Poster
Join Date: Nov 2003
Location: Hamburg
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 4, 2015, 05:21 AM
 
Originally Posted by The Final Dakar View Post
Thanks for the reply badidea.
I was happy that you posted this thread since I haven't been able to find anything similar when googling it and already thought that this would be one more problem that seems to affect only me!
***
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 12:34 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,