Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > macOS > Problems Customizing /System/Library/User Template

Problems Customizing /System/Library/User Template
Thread Tools
egadsby
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Apr 2004
Status: Offline
Reply With Quote
May 12, 2005, 10:45 AM
 
We currently use Panther in our labs. We have been installing custom settings in /System/Library/User Template to create a custom user experience for each new local (mobile) user that is created when the log-in through Active Directory. Typically we create a dummy user, establish the setting and copy the files to the English.lproj directory and reset the permissions as suggested by the OS.

This does not work for us under Tiger, when a user is created no custom settings are show and iMove shows up as a “?” in the Dock. We would appreciate any input or experience anybody else has had with this.
Peace, Love, & Understanding,
Eric Thomas Gadsby
Goucher College’s Departments of Art and Science
[email protected]
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 06:42 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,