Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Applications > Camino does not start under X 10.3.9

Camino does not start under X 10.3.9
Thread Tools
pd170
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Jul 2004
Location: Zuckenriet, Switzerland
Status: Offline
Reply With Quote
May 27, 2006, 03:59 PM
 
Updated 10.3.8 to 10.3.9 with all the security update available on the MAC homepage. Somehow these updated screwed my non-admin users and I had to reboot from the start up disk 10.3.1. Kept all the original settings.
Re-installed Camino update 1.0.1 but it only works under the adminstrator account, but does not start under the other users. What kind of settings, do I have to look for to have it run under the other users?
Tried repair premission from the start up disk, but disk utility timed out after about 30 pct.

tx for yr suggestions
Christian
     
Wevah
Senior User
Join Date: Nov 2001
Location: State of Denial
Status: Offline
Reply With Quote
May 27, 2006, 07:36 PM
 
Answered here for those who just stumbled across this thread.
[Wevah setPostCount:[Wevah postCount] + 1];
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 10:07 AM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,