Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Community > Feedback > Weird post stuff... not showing up.

Weird post stuff... not showing up.
Thread Tools
loki74
Mac Elite
Join Date: Apr 2005
Location: Las Vegas, NV
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 10, 2005, 02:25 AM
 
Okay so I was just in the PL and I posted in this thread:

http://forums.macnn.com/showthread.php?t=264550&page=4


I hit the reply button, and it loads up as usual, bringing me back to the thread I just posted in to the bottom of the page where I should be able to see my post...sans my post. So I go to the PL, and it says I'm the last poster. Click on the thread again, post is still not there.

I read this somewhere else, but I do not think it was here in feedback...

EDIT: Well its there now.. how odd. Anyone know what the problem is?
( Last edited by loki74; Aug 10, 2005 at 02:55 AM. )

"In a world without walls or fences, what need have we for windows or gates?"
     
tooki
Admin Emeritus
Join Date: Oct 1999
Location: Zurich, Switzerland
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 10, 2005, 10:37 AM
 
Just another form of database error. We forum guys have been trying for years to get the powers that be to provide a reliable database, but I have no indication that anything will improve. Sorry.

tooki
     
turtle777
Clinically Insane
Join Date: Jun 2001
Location: planning a comeback !
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 10, 2005, 10:43 AM
 
Originally Posted by loki74
I hit the reply button, and it loads up as usual, bringing me back to the thread I just posted in to the bottom of the page where I should be able to see my post...sans my post. So I go to the PL, and it says I'm the last poster. Click on the thread again, post is still not there.

I read this somewhere else, but I do not think it was here in feedback...

EDIT: Well its there now.. how odd. Anyone know what the problem is?
Yeah, I had the same thing yesterday. Took about 5 minutes for my post to show up. Darn, this DB comes up with new crap every other week...

-t
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 03:29 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,