Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Enthusiast Zone > Networking > Problems uploading changed files to website

Problems uploading changed files to website
Thread Tools
jretzner
Forum Regular
Join Date: Jun 2008
Location: Los Angeles
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 29, 2011, 12:47 AM
 
iMac 2.8 GHz Intel Core 2 Duo; OS 10.6.7

Last week I updated Panic's Transmit from version 4.1.1 to 4.1.7. Transmit says my updated file has been uploaded to my server (Earthlink). However, the updated file does not show up on my webrowser. Support at Panic suggests that the cache in my webroswer (FireFox 6.0) is probably full and needs to be emptied. I think I've tried that two or three times to no avail. I've gone to Tools/Web Developer/Miscellaneous/Clear Private Date. Is that how one empties the cache for FireFox? If not, please enlighten me.

Thanks
     
besson3c
Clinically Insane
Join Date: Mar 2001
Location: yes
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 29, 2011, 12:52 AM
 
What is the upload path, is it the same as it was before? Is there a timestamp on the file on the server you believe to have replaced?
     
jretzner  (op)
Forum Regular
Join Date: Jun 2008
Location: Los Angeles
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 29, 2011, 11:54 PM
 
The upload path is the same as before. No, there is not a time stamp e.g. time of day. The calendar date of the changed file changed on the server however. I believe that exhibits the uploading of the file.
     
Big Mac
Clinically Insane
Join Date: Oct 2000
Location: Los Angeles
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 30, 2011, 04:19 AM
 
If your browsers are being reloaded/cleared of cache and the page isn't coming up, either your path is wrong or your changed file isn't getting uploaded properly. I usually suspect path issues with problems like that. Can you try a different FTP client?

"The natural progress of things is for liberty to yield and government to gain ground." TJ
     
ibook_steve
Moderator
Join Date: Oct 2001
Location: San Jose, CA
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 30, 2011, 01:53 PM
 
I'm not sure if this has anything at all to do with your issue, but I thought I read a story last week about FTP access to web servers at some provider had been turned off and now cost a monthly fee.

But then again, you probably wouldn't even be able to connect through FTP at all if that was the case.

Just some food for thought. A different client or trying to connect to a different server would be good to try. Heck, you could even just try it though Terminal.

Steve
Celebrating 10 years and 4000 posts on MacNN!
     
jretzner  (op)
Forum Regular
Join Date: Jun 2008
Location: Los Angeles
Status: Offline
Reply With Quote
Sep 6, 2011, 12:49 AM
 
After chatting several exchanges with my server (Earthlink), the update for Transmit is now uploading changes for me. It has to do with altering for the host name and the user name.

Thanks for your insights and encouragement.
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 03:20 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,