Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Software - Troubleshooting and Discussion > Applications > TechTool Pro 4.0.3

TechTool Pro 4.0.3
Thread Tools
absmiths
Mac Elite
Join Date: Sep 2000
Location: Edmond, OK USA
Status: Offline
Reply With Quote
Aug 28, 2004, 09:50 AM
 
Is anyone else having trouble with the idiotic NetCheck in TechTool Pro 4 since the .0.3 update? I updated it yesterday and ever since my computers are constantly complaining that other computers are using my serial number. I do have it installed in multiple places, and at one point I launched it on one machine while it was still running on another. It's behavior in this case is in my opinion completely unacceptable. It forces BOTH instances to quit - even if one has been doing a volume check for 45 minutes. Anyway, at this point I can't get one of them to run at all - even when the other computers are completely off.

Am I alone in this? Why did they have to get so friggin fancy with the stupid netcheck thing - it just pisses off the legitimate users.
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 11:46 AM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,