Welcome to the MacNN Forums.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

You are here: MacNN Forums > Hardware - Troubleshooting and Discussion > iPhone, iPad & iPod > a bit of a problem

a bit of a problem
Thread Tools
squrly wrath87
Fresh-Faced Recruit
Join Date: Nov 2005
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 23, 2007, 07:03 PM
 
i thought i should see if i can fix this problem before i have to go to apple.

when im in iTunes, and i put a song on, or a playlist, or anything thats not a video, my iPod erases everything but what i put on. and im using the same computer that i always use for my ipod.

the same thing for videos, when i put a new video on my iPod it erases everything except what i just put on.

i have a 30GB Video if that helps.
     
Big Mac
Clinically Insane
Join Date: Oct 2000
Location: Los Angeles
Status: Offline
Reply With Quote
Jan 24, 2007, 12:55 AM
 
DO NOT send it to Apple. Check your iPod synching preferences in iTunes.

"The natural progress of things is for liberty to yield and government to gain ground." TJ
     
   
Thread Tools
 
Forum Links
Forum Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Top
Privacy Policy
All times are GMT -4. The time now is 09:14 PM.
All contents of these forums © 1995-2017 MacNN. All rights reserved.
Branding + Design: www.gesamtbild.com
vBulletin v.3.8.8 © 2000-2017, Jelsoft Enterprises Ltd.,